Играта на топло и студено винаги е била забавна и вълнуваща, особено за онези, чийто праг на търпимост към температурните промени е висок.

Една част от нас, уви, далеч не понасят ледено студени изненади в леглото и трудно биха се насладили на подобни заигравки.

Но за всички останали, които искат да „разледенят” обстановката, предлагаме 5 съвършено познати, но без съмнение възбуждащи трикчета с кубчета лед.

1. Сложете кубче лед в устата си. Целунете приятеля си и започнeте да си предавате „ледената щафета”. Заедно разтопете кубчето.

2. Класика в жанра – с парче лед оставете влажна следа по някоя част от тялото му. След това я повторете, но с език. Рязката смяна на температурата ще му достави огромно удоволствие, а чувствените движения на устните и езика ви ще го изправят на нокти.

3. Сложете лед в ръката на приятеля си и бавно започнете да галите гърдите си с нея.

4. Докато си играете с неговият малък приятел, леко засмучете главичката му, а с лед това внимателно обтривайте останалата част от члена му. Съчетанието на две коренно различни температури едновременно ще го остави без дъх.

5. А когато той се спусне на няколко сантиметра под пъпчето ви, нека лапне малко ледче и стимулирайки клитора да редува топлия си език със студеното топящо се парченце.