Началото на това лято ще премине под големия бляскав надпис на най-дългоочакваната премиера на сезона – „Сексът и градът 2”.

Филмът за първи път видя бял свят вчера под светлините на вечния мегаполис Ню Йорк.

Както можете да се досетите, събитието взриви Голямата Ябълка с убийствена доза женственост, градска освободеност, секс, маркови дрехи… и високи токчета.

Добре познатите ни дами – Сара Джесика Паркър, Кристин Дейвис, Синтия Никсън и Ким Катрал, стъпиха на червения килим в изчистени, стилни и запомнящи се вечерни рокли.

Без следа от излишен ексцетризъм и приковаващи вниманието акценти и четирите изглеждаха зашеметяващо елегантни и красиви.

Ким Катрал беше първата, която стъпи на червения килим в дълга златна рокля на Naeem Khan, с изключително красиво и дълбоко V-образното деколте.

Роклята е с избродирани блестящи слънчогледи и сякаш разпръсква стар холивудски аромат.

Бижутата на Катрал бяха сведени до самотна кристална гривна на лявата й ръка.

За сметка на това обаче, мини чантичката й блестеше с нежните си инкрусирани камъчета под формата на цветя.

Синтия Никсън беше с красива черна рокля на Carolina Herrera.

Страшно много ни харесва силуетът, който създава прилепналата сатенена рокля с набран воал от задната й част.

Сребърната брошка във формата на листо допълва изящната й визия.

Непредвидима и интересна както винаги, Сара Джесика Паркър изненада с по-семпъл вариант на самата себе си с електриково жълта асиметрична рокля от котюр колекцията на Valentino за сезона Пролет 2010.



Ефирният воал на роклята носи елфически привкус на визията, а високите сиви сатенени обувки на Ferragamo се съчетават перфектно с яркостта на тоалета.

Този път Кристин Дейвис успя да се пребори с блясъка на Сара Джесика Паркър и смеем да твърдим, че изглежда дори по-впечатляващо.



Нежна, женствена и красива, Кристин се появи в розова копринена рокля от котюр колекцията на Jean Desses.

Тази винтидж рокля от 50-те беше допълнена и с изключителен подбор на аксесоари като бижута на Fred Leighton и обувки на Christian Louboutin.

И не забравяйте, че от днес до 15 юни всяка от вас, която е станала почитателка на Woman.bg в нашата Фейсбук страница, ще има възможността да спечели един от четирите билети за „Сексът и градът 2”.