Днес ви предлагаме една доста интересна рецепта, която можете да приготвите, за да впечатлите гостите си или за да доставите удоволствие на любимия си.
Необходими продукти:
- 4 яйца
 - 80 г риба тон в мазнина
 - 80 г краве масло
 - 1 супена лъжица каперси
 - 1 аншоа
 - Магданоз и копър на вкус
 - Сол на вкус
Начин на приготвяне:
 
 1. Сварете яйцата и ги изчестете от черупките
 
 2. Срежете яйцата на две, извадете жълтъците, след което ги смесете с рибата тон, каперсите и аншоата. Единият вариант това да стане е с пасатор, а ако нямате този уред в кухнята си можете да използвате сито.
 
 3. В получената смес добавете разтопено масло, което трябва да разбиете много добре.
 
 4. Напълнете почистените яйца и украсете с магданоза и копъра.
)