Краят на изминалия месец бе отбелязан гръмко и пищно – родният Playboy пусна 100-ния си брой на пазара и отпразнува юбилея с огромно парти в столицата.

Както може да се предположи, на събитието присъстваха почти всички светски лъвове и лъвици – освен купищата фенове на женски прелести, в забавата се включиха и повечето красавици, заставали пред обектива за мъжкото издание.

Дрес-кодът на партито беше в тон с визията на списанието – черно и клубно, но, разбира се, имаше и такива, които не пожелаха да се съобразяват с препоръки относно облеклото си.

Точно за това видяхме и доста недоразумения пред стената за снимки и около нея, но иначе не би било забавно, нали така? А Playboy-зайчетата ни станаха наистина любими, и не само на нас, тъй като повечето гости се снимаха с тях.

Ние специално ще отбележим, че парти-фиестата спокойно би могла да се определи като Силикониада, защото доста знайни и незнайни мацки разходиха своите напомпани достойнства на нея.

Е, някои го направиха със стил, като юбилейното лице на изданието – Диана Любенова. С черна мини-рокля с едно рамо и набор от златни перли отпред (така и не открихме дизайнера й) и зашеметяващо високи обувки, Диана демонстрира перфектно тяло и показа защо от Playboy са я избрали за последната си корица.

Тенът й беше малко неестествен и с пепеливи оттенъци, но сме склонни да й простим това дребно несъвършенство.

Класически стил в същата комбинация – черно мини и златни сандали, показа и Биляна Йотовска.

Красавицата, която точно преди месец роди дъщеря на приятеля си, културиста Димитър Димитров, изглеждаше по-секси от всякога. А ние определено ще проучим как е възстановила перфектните си форми.

Елвира Георгиева също беше интерпретирала пълно черната тема, въпреки че клубният елемент в облеклото й се изчерпваше с латексово бюстие с дантела надолу. Последното би стояло перфектно, но на дама с минус 10 години най-малко във възрастта и няколко сантиметра по-тясна талия…

Изящната Ели Гигова също не изневери на добрия вкус с изчистена черна рокля и блестящи аксесоари. Най-впечатляваща обаче беше чантичката й, чиято дръжка-гривна наподобяваше златна змия, обхванала тънката й китка.

Галя Георгиева, съпругата на Георги Лозанов, отново ни изненада с младежки чар. Черната й рокля, пристегната в талията с широк колан, показваше дискретен сексапил, прикривайки деколтето и краката под коляното с полупрозрачен тюл.

Само за чантата не можем да вземем решение дали ни харесва като смел аксесоар или разваля цялостната визия, но май клоним към второто.

Една от иконите на мъжката Библия, Николета Лозанова, този път сериозно ни впечатли. Плеймейтката извади умело прелести на показ, съчетавайки черно кожено сако, облечено на голо, полупрозрачни рюшове на полата и акценти в коралово.

Обувките малко не ни се връзват, но иначе визията й е доста клубна и секси.

Николета пристигна на партито в компанията на фолк фурията Андреа, която беше в пълен контраст, залагайки на цветен аутфит и черни аксесоари.

Освен, че блузата изглеждаше с два размера по-малка от бюста на блондинката, и златните акценти сякаш утежняваха още повече външността й. Иначе сандалите са убийствени, но за тях – скоро.

Мис Силикон Йоана Христова потвърди, че е бременна, а и облеклото й не криеше това. Черният гащеризон, с който беше, прикриваше прелестите й, но загатваше наедрялото й коремче.

ДесиСлава, също в гащеризон, но къс, беше доста семпла, а колежката й Анелия изглеждаше така, сякаш беше тръгнала на фитнес тренировка. Е, това не означава, че не харесахме дънковото й сако тип къс фрак.

Исландската дива Асдис Ран и съпругът й също гостуваха на партито. Може би концепцията им беше в стил „черно и бяло в нас се преплитат”, но блондинката в бяло ни се стори доста безлична.

Юлия Юревич също се беше постарала да избяга от шаблона на дрескода с рокля в искрящо синьо и кафяво, аранжирана със сини обувки и бели аксесоари. Не ни грабна.

Титлата „Най-зле облечена парти лъвица” обаче трудно можем да връчим еднолично. Фаворитките ни определено са тризначките от Биг Брадър, които всеки път експериментират с визията си, но… неуспешно.

Е, тяхна силна конкуренция е дуетът Лейди Би и Анн Джи.

Първата не изневери на порно-стила си, а втората, в отчаян опит да бъде забелязана, последва тенденцията да се появи с дълга рокля с черно-бял принт.

Анн Джи обаче беше пропуснала да отбележи факта, че този тип рокля скъсява допълнително, а тя не може да се похвали с особено дълги крака.

Видео от партито вижте тук.