Лятото на MTV започна вчера!

Традиционно провежданите филмови награди MTV Movies Awards не оставиха и капка съмнение, че са били най-важното светско събитие за звездите за последните няколко седмици.

На червения килим на наградите се изсипаха внушаващ брой популярни лица от шоубизнеса, които премериха стил, високи токчета и самочувствие.

Откровено стряскащият нов имидж на Криситина Агилера не ни беше спестен и снощи, когато тя завзе червената пътечка в дълга до глезените, избродирана с пайети и отрязана над бедрата рокля от пролетната колекция на Atelier Versace.

Приличаща на смърфче Кати Пери пристигна със синя перука, блестяща мини рокличка и пастелно сиви обувки. Впечатляваща анимационна героиня! Безспорно!

А веднага след нея обективите попаднаха на възлюбения й Ръсел Бранд, чийто фънки стил категорично толерираме.

И като си говорим за бляскави тоалети, Линдзи Лоан също успя да се намърда сред приковаващите погледа звезди.

Тя беше облечена в гащеризон на Pamela Rolland с дълбоко деколте, което някак дразни окото. Струва ни се, че за да сложиш толкова разголена дреха трябва да имаш поне стегнат бюст.

Блестяща материя покри и перфектното тяло на една от най-красивите жени на планетата – Ева Мендес.

Тя застана пред обективите облечена в средно дълга и широка рокля с едно рамо, която беше перфектно съчетана със страхотни златни аксесоари.

Младата актриса Адриана Патридж също избра да разходи блестяща мини рокличка в сребристо. Тоалетът на Адриана е на CD Greene, а обувките й на Giuseppe Zanotti.

Любимата ни Сандра Бълок пък изглеждаше красива и пленяваща в черната си блестяща рокля на Oday Shakar.

Дъхът ни наистина спря, когато видяхме съвършената Джесика Бийл. Тя беше облечена от глава до пети в творения от зимната колещция за 2010-та на Giambattista Valli.

Сестричките Парис и Ники Хълтън се полигавиха пред обективите в секси къси рокличики – Парис с модел на Blumarine, а Ники с плетена рокля от Missoni.

Изборът на Ники Хилтън е много актуален, имайки предвид колко модерни ще са леките плетки това лято.

Скралет Йохансон също изглеждаше поразително, макар и малко семпло. Тя беше с елегантна зелена рокля на Dolce&Gabbana и не изневери на типичния си ретро стил, на който от години залага на червения килим.

Любимката на върколаците и вампирите – Кристен Стюарт, изглеждаше доста добре в мини рокля на Dolce&Gabbana и с дълга конска опашка.

Иначе на сцената на наградите се случваха доста приятни, забавни и интересни неща.

Едно от най-запомнящите се изпълнения беше това на Джей Ло и Том Круз, в екранния си образ от филма "Tropic thunder", които демонстрираха страхотни качества като танцов дует.



Кристина Агилера пък не преставаше да се държи предизвикателно и нахално, като припомни на всички колко лошо момиче е всъщност.



Кати Пери съвсем размекна публиката до 15 годишна възраст с шарено и лигаво живо изпълнение. Слава богу, че измежду всичката анимация се прокрадваше и един красив бюст на показ.