Ако вече сте превключили в режим „лято”, вероятно сте подменили и дрехите в гардероба си.

И тъй като започва сезонът, в който телата ни са на показ почти постоянно, влизането в добра форма става доста важно за много от нас.

Ако фитнесът ви се струва скучен, нямате време за сутрешни кросове в парка или каране на колело, имаме интересен вариант – горещи танци и тонус за цялото тяло.

Това е вълшебната формула на зумба – любимата тренировка на Мишел Обама и Миша Бартън, за която ви споменахме неотдавна.

Добрата новина е, че новата латино мания може да се опита вече и в София, в 2fit by Boevski.

50-минутната карнавална фиеста под звуците на меренге, регетон, салса, самба и типични карибски ритми не само ще ви зареди с добро настроение, но ще ви помогне да изгорите и доста излишни калории. Последното смеем да твърдим от собствен опит, тъй като се включихме в танците на място.

Часовете са приятни, защото стъпките са лесни, в определен ритъм и се запомнят бързо. Но големият плюс на зумба е това, че ужасно се забавлявате и изобщо не разбирате колко голямо е всъщност натоварването за цялото тяло.

В динамичното темпо се включват не само краката и дупето, но и гърдите, гърба, ръцете, раменете, корема, така че не остава мускулче, което да не участва в движението.

А само след месец не само вие, но и всички около вас ще забелязват резултатите от бурните танци.

В огромната зала за аеробика на 2fit by Boevski, който се намира в The Mall на бул. Цариградско шосе 115, има достатъчно място да се разгорещите истински.

Заниманията са всеки ден: в понеделник, сряда и петък от 14.00 ч., вторник и четвъртък от 20.00 ч., а събота и неделя от 16.30 ч.

Повече информация можете да получите на телефон 02/8787260 или на място, а кратка демонстрация от часа вижте тук:

* Зумбирам се - забавлявам се, танцувайки латино танци, и заедно с това отслабвам