Все пишем за стила на невръстната модна икона Сури Круз.

Откакто светът я помни тя не престава да изненадва с необикновено смели за възрастта си попадения в дрехите, аксесоарите и най-вече обувките.

Ненадейно обаче, ни попаднаха кадри от наскоро провелата се премиера на най-новия филм на сина на Уил Смит – Джейдън Смит.

Сигурно ги помните като актьорски тандем във филма „В преследване на щастието”, на който сигурно няма човек, който да не е насълзил очи поне на два пъти.

Филмът, който предстои да излезе това лято се казва „Karate Kid” и е римейк на едноименния филм от 80-те.

В него, освен 12-годишния Джейдън, участва и една от иконите на съвременното кино - Джеки Чан. Той изиграва ролята на учителя по бойни изкуства на малкия Смит.



Онова, което ни направи силно впечатление на премиерата на филма беше визията на Джейдън и по-малката му сестричка Уилоу Смит.

Новите мини модни икони на Холивуд са вече факт!

9-годишната Уилоу ни взе ума с екстравагантната си пънк прическа и леопардовия си аутфит.



Признаваме, че малко в повече ни идват стилните й решения и единственото, което с ръка на сърцето приемаме във визията й са кубинките и очилата.



Но не можем да отречем, че досега не сме виждали подобен „детски” имидж. Дори наследницата на Мадона – Лурдес, винаги е била малко по-сдържана в избора си на дрехи за червения килим.



За разлика от сестра си, Джейдън се беше представил наистина блестящо, появявайки се с кожено яке в стил Майкъл Джексън, бяла широка риза, кожена папионка на метални шипове и тъмни дънки.

Намерихме и още Смит-младши попадения, за които определено си струва отсега нататък да отделяме време и внимание на тези две красиви същества.

Уилоу е направо убийствена с бялото си сако, захабените избелели дънки и двата шала, спускащи се свободно надолу.



На тазгодишните Kids Choice Awards семейство Смит се появиха в целия си блясък.

Принцесата на мама Джейда и татко Уил беше облечена с късо кожено яке, раиран черно-бял потник и супер интересни кецове-панталони.



Джейдън пък не изневери на по-семплия си стил с кафяво кожено яке, тъмни панталони, черни маратонки Nike и любимите му RayBan слънчеви очила.



Красиви, известни, стилни и с цялото бъдеще пред себе си, Уилоу и Джейдън има с какво още да ни изненадват.