Автор
Ева Лъчезарова

Коя е най-добре облечената звезда на концерта „20 години Пайнер”

Онзи ден музикална компания „Пайнер” отбеляза 20 години от създаването си.

Както писахме вчера и ние присъствахме на събитието, на което се бяха събрали над 30 000 екзалтирани фена на поп-фолка.

На сцената се появиха повече от 30 от изпълнителите на музикалната компания. Впечатление ни направи липсата на Райна, за която се разпространи информация, че е била възпрепятствана да присъства на събитието.

Водещи на концерта бяха познатите лица от телевизия „Планета” - Галя Димитрова и Жени Койчева, и двете в рокли на Herve Leger.

Концертът бе открит с песента на Галена „Знам диагнозата”. Певицата бе заложила на запомняща се рокля на sass & bide, а по-късно се появи с друг тоалет, този път на Emilio Pucci, който също сме включили в номинациите си. Събитието бе закрито от Глория и песента й „Носталгия”.

Ето ги и нашите номинации:

Камелия с боти в стил "Гага" и разкопчан гащеризон

Емилия смени два тоалета - червена дълга рокля и предизвикателен корсет в комбинация със сутиен и високи ботуши

Галена също имаше две появи на сцената, първата с бялата къса рокля, която включихме в материала си от вчера и с която за момента тя води с малка преднина пред Бионсе. Очаквайте скоро подробности около втория тоалет на звездата - дълга рокля в комбинация с тюрбан.

Третата звезда с два тоалета на събитието беше Анелия. Певицата спечели битката за най-добре облечена звезда на наградите на "Нов фолк", а съвсем наскоро се изяви като Шарлот на премиерата на "Сексът и градът". Как можете да спечелите билети за филма разберете тук

Мария - в рокля на Versace, с която сме я виждали и на редица други събития, но този път в комбинация с тюрбан

Андреа - нямаше как да не включим и ексцентричната Андреа в нашите номинации. Не за друго, а заради специфичния й стил, изграден от стилистите Mauri & Vili.

Яница с интересно декориран тоалет.

Преслава - отново в черно.

Снимки: Woman.bg / Иван Бъчваров

Снимки: Planeta.tv / Георги Малев

За модни тенденции в България и по света, които са ви направили впечатление и въобще затова какво искате да видите в рубриката, можете да ни пишете на е-мейл moda@woman.bg