Не е необходимо да знаеш какво е пасивна засада, за да гледаш световното първенство по футбол.

На кого му пука за правилата на играта, когато на терена има супер атлетични и секси мъже, чиято игра може да достави удоволствие не само на любимия ти мъж, но и на теб.

По този повод ние продължаваме с представянето на личния ни секси тим от ЮАР:

Алберто Джилардино

Възраст: 27

Отбор: Италия

Секси плюсове: един от най-младите играчи в иначе застаряващия италиански тим притежава онзи неустоим чар, с който само мъжете от Апенините могат да се похвалят. Снима се за календар на Dolce&Gabbana за 2008-ма и има доста професионални фотосесии, които могат да те взривят с еротичния си заряд.

Червен картон: зает е – от около 5 години е с Аличе Бреголи. Дъщеря им се роди в началото на 2008-ма, а година и половина по-късно двамата сключиха и брак.

За съжаление трудно намира място в титулярния състав на Италия напоследък и не е включен в него за първия им мач, който е днес. Но очакваме да видим Алберто малко по-късно в игра.

Мартен Стекеленбург

Възраст: 27

Отбор: Холандия

Секси плюсове: вратарят на холандците е магнетичен блондин с перфектно тяло и завидни умения на своя пост. Висок е 194 сантиметра, което още повече засилва интереса ни към него.

Има всички шансове да постигне голям успех на световното със своя тим, който е във върхова форма според показаното досега. Само трябва да пази вратата „суха“, а ние ще стискаме палци за... максимално прилепнала фланелка.

Червен картон: и този футболист вече се е обрекъл на една дама, уви. Все още очакваме големия му пробив, тъй като играе в Аякс, а определено има шансове за успешна международна кариера.