Томазо Кавали: един обикновен италианец с необикновена фамилия

Само преди дни за първи път в България бе представена водката с марка Cavalli. По този повод у нас бе първият наследник на модното гуру Роберто Кавали – Томазо.

Той лично представи спиртната напитка у нас, при това на рождения ден на Planet Yacht Club в Св. Влас.

А ние успяхме да си поговорим набързо с него преди и по време на една освежаваща разходка с яхта.

Господин Кавали е най-големият син на дизайнера, но няма нищо общо с модния бизнес на баща си и не пропуска възможност да подчертае това.

Историята разказва, че Томазо е бил принуден да учи мода в Италия, но бързо се отказал от това и потърсил друго поле за изява отвъд Океана.

Днес той отглежда расови състезателни коне в имение с поетичното име „Полето на боговете”. Освен това прави бяло и червено вино и водка, които достойно носят известното фамилно име.

От Томазо научихме, че не се интересува особено от мода и се облича доста семпло. Разбира се, притежава много от дрехите на баща си и изобщо не се притеснява да ги комбинира с доста по-евтини брандове.

Определя виното, което прави, като „съвършено”, тъй като в производствения процес се обръща огромно внимание на детайлите във вкуса и аромата. Неслучайно то се нарича Дели Деи (на боговете, от итал.)

А водката Cavalli е изключително мека на вкус, тъй като се прави с чиста планинска вода от Алпите и се филтрира през мраморен прах.

Освен всичко господин Кавали е и запален футболен фен. Не ходи на мачове, защото рядко му остава време, а и вече не рита, тъй като има проблеми с краката. Обаче следи отблизо любимия си отбор Фиорентина, както и националите на Италия.

Има две дъщери, които засега все още нямат общо с модата и бизнеса, но не се знае какво ще се случи по-нататък.

Останалата част от интервюто с Томазо Кавали вижте във видеото: