Британското съкровище, най-секси жената на планетата с най-чаровните тръпчинки и с най-досадната любовна драма в света на известните – това е самата Шерил Коул!

С пословичната си загриженост за добрия външен вид тя работи усилено над перфектната си визия и никога не прави компромиси с нея.

Кои са „красотворните тайни” на Шерил, четете по-надолу:

- „През тийнеджърските години боядисвах косата си с перхидрол, за да съм като останалите си връстнички. После бях червена, а след това и черна като Мортиша Адамс. Боядисването и сешоарът повредиха косата ми, затова сега подстригвам крайчетата си на всеки 6 седмици и постоянно използвам дълбоко подхранващи и възстановяващи маски за коса”.

- „Косата ми постоянно залепва са гланца за устни, особено когато е ветровито и тя цялата застава над лицето ми. А когато ми се случи пред папараци, тогава се чувствам ужасно неудобно. Всъщност, какво от това? Случва се! Но предпочитам да избягвам това, използвайки по-сухи червила или пък да обирам с пръст или кърпичка излишъка от гланца си”.

- „В момента използвам червила в цвят на ягода, както и по-есенни тонове като черешово червено и шоколадово кафяво”.

- „Харесвам изкуствените мигли, но… Обикновено ги подрязвам малко, защото не обичам да са прекалено дълги и да стърчат неестествено от клепачите ми”.

- „Когато живеех при родителите си имахме само вана в банята, така че съм свикнала с нея. Въпреки, че всяка сутрин си взимам душ, предпочитам, когато имам време, да си приготвям ваната, да ексфолирам тялото си, да бръсна краката си… Ексфолирането омекотява кожата и помага срещу лошата циркулация на кръвта, затова правя такава процедура два пъти сидмично. Използвам си един и същи ексфолиант вече 7 години”.

- „Обичам свежите парфюми с аромат на цитруси или пролетни цветя”.

- „Не съм от момичетата, които обичат да се глезят прекалено много. Наложи ми се да използвам услугите на физиотерапевт по време на турнето ми, когато имах проблеми с хълбока, но не съм по масажите. Не мога да си почина достатъчно с тях. Предпочитам просто да седна и да гледам „Coronation Street” (английска сапунена опера - бел.ред). Това ме разсейва от драмата на личния ми живот. А също така обичам ароматни свещи. Обичам такива с мирис на цветя, ябълка или канела”.

- „Мразя кола маската. Въпреки, че веднъж се реших да отида на козметик и си пуснах всичко да порасте, за да мога да го махна наведнъж. Това беше мъчение. Трябваше да кажа на жената да спре!”.