Скандални снимки, на които се вижда как дама прави френска любов на актьора от култовия сериал по бТВ „Стъклен дом” Явор Бахаров, лъснаха в сайт за споделяне на фотоси.

Партньорката му във филма - Радина Кърджилова, също е изтипосана в нета, дибидюс гола с бутилка алкохол между гърдите?

Палавите фотографии на Хари и Сиана, както се казват в сериала двамата актьори, са взети от сайт за споделяне на любителски фотоси.

В коментарите под кадрите в чуждестранния сайт, оставени от фенове на "Стъклен дом", се твърди, че момчето, което получава френска любов в оргия с още няколко младежи "до столична сграда", действително е Бахаров.

Според някои мнения из мрежата става въпрос за недоброжелателни "приятели" и завистливи колеги от гилдията, които са решили да подлеят вода на новоизгряващите звезди.

Припомняме ви, че сериалът, тръгна през пролетта, но снимките са качени в интернет от профил на руска девойка на 27-ми януари 2010 година.

Момичето, което е набарало купонджийските кадри, е пуснало още куп подобни "диапозитиви", направени по най-различни партита от цял свят.

Радина и Явор са завършили НАТФИЗ през 2009 г. в класа на проф. Пламен Марков и Ивайло Христов, от където според запознати идвала и "топлата им връзка", която ги правела неразделни дружки в подобни купони.

На една от снимките по-долу можете да видите и голямото откритие на БГ музиката – певицата Рут Колева. Сега вече ще си я гледаме „по.близо то преди”.

Източник: hotnews.bg