След като цитирахме доста проучвания, според които слънчевите лъчи и лятото повишават сексуалното желание, анкета в САЩ доста опроверга тези твърдения.

Проучване, поръчано от голяма компания за производство на презервативи, показва, че 80% от американците обожават интимни ласки по време на дъжд.

В анкетата участвали хора от всички краища на страната на възраст между 18 и 65 години. Резултатите са красноречиви – когато температурите навън са високи, 35% от хората отлагат секса. 70% твърдят, че предпочитат той да се случва по време на буря, а 27% признават, че най-бурните им преживявания в леглото са били по време на торнадо или ураган.

Според експертите, анализирали данните, подобни екстремни атмосферни условия увеличават доста средната продължителност на акта. Така на места, където те са обичайни, като района на Маями например, сексът продължава около 35 минути, а в Чикаго е с 10 минути по-кратък.

40% от анкетираните споделят, че са имали интимни преживявания сред природата по време на обилен дъжд. За около 60% времето пък няма никакво отношение към сексуалния им живот.

А вие споделете своето мнение в анкетата долу.