Този месец журито на конкурса Мис Мерилин акостира в Бургас. Алисия, Петя Велкова и Вили Марковска избраха за свой партньор в журирането в Бургас не кого да е, а именно Mr King.

Сексапилните дами цяла вечер се радваха на неговият заряд и настроение, и дори се включиха в изпълненията му като „негов балет”, както ги нарече той. Алисия и Петя Велкова на няколко пъти му припяха тихо, което зарадва всички. Буквално за секунди на сцената се качиха десетина развълнувани английски и немски семейства, които танцуваха заедно с журито и видимо се забавляваха.

Ако не запомнят Слънчев Бряг с добро време и отлични плажове, то на 100% ще запомнят невероятното шоу на непознат език с много хубави девойки.

Самите момичета бяха по традиция 15 и пак по традиция избрани с кастинг за района на Бургас два дни преди конкурса. Короната за региона спечели бургазлийска красавица с номер 11. Тя и нейните две подгласнички след два месеца ще се състезават с момичета от Пловдив, Велико Търново, Варна и Благоевград за националната титла на конкурса за грация и сексапил в стил Усещане за жена – Мис Мерилин 2010 г. Имайки предвид, че с всеки изминал град девойките стават от красиви - по-красиви, то за журито най-трудното тепърва предстои.