Днес Сандра Бълок навършва 46, но кой би повярвал, а?

Американската актриса, която стана известна с ролите си в „Скорост“, изглежда изключително добре и не пропуска възможност да демонстрира това.

Като дъщеря на германска оперна певица, Сандра е живяла и пътувала из цяла Европа, но кариерата й набира скорост в САЩ.

Иначе брюнетката отбеляза особено интересна година от живота си – раздели се със съпруга си Джеси Джеймс, осинови дете и спечели Златен глобус и Оскар за най-добра актриса, което е сериозно постижение.

Въпреки личните си проблеми обаче Бълок не загуби и капка от младежкото си излъчване.

Диетата

Звездата наскоро призна за пореден път, че не обича лишения в менюто си, но й се налага да се съобразява много какво яде.

Тя има ежеседмичен ден за всичко, когато си позволява някои от любимите си хранителни изкушения.

През останалото време избягва газирани напитки, прекалена консумация на тестени изделия и сладкиши и залага предимно на риба и пилета, придружени от зеленчуци.

Внимава и с мазнините, защото смята, че след определена възраст те са най-опасни за тялото, особено в комбинация с бързи въглехидрати (с което сме абсолютно съгласни).

Тренировката

Основният принцип, който Сандра следва, е разнообразието. Според нея то гарантира постоянна перфектна форма, добър тонус и много настроение.

Точно за това актрисата тича, кара колело, прави плиометрични упражнения (при които мускулите достигат максимална сила за минимално време), ходи на класове по кик-бокс и какво ли още не.

Старае се да се движи абсолютно всеки ден, като не следва определена схема в повторението на различните си любими занимания.

Не пропуска и упражненията с тежести, които значително повишават силата й и релефа на мускулите.