Всички знаем, че творенията на Кристиян Лубутен са абсолютна класика и са сред любимите обувки на звездите по целия свят.

Един от моделите, който е доста популярен на червения килим, е Dillian, създаден за пролетната колекция на 3.1 Phillip Lim 2009.

Обувките са изключително женствени и елегантни и се предлагат в доста разновидности – освен от кожа и лак, могат да се открият и такива с животински принт и в разнообразни цветове.


Отпред моделът е с едър набор от къдри, а извивката на тока отзад е просто страхотна. Единственият им недостатък е именно обемният набор, който подхожда само на слаби глезени и относително дълги крака.

Цената на Dillian все още е доста висока и се движи между 1700 и 2300 долара за чифт, в зависимост от материала, от който е изработен.

Звездите от своя страна обичат да съчетават обувките по всевъзможни начини. Лейтън Мийстър например ги предпочете в телесен цвят и с подобна рокля.

Гласовитата Сиара избра същия чифт в комбинация с далеч по ежедневни джинси и спортен пуловер, но с доста по-впечатляваща чанта:

Къртни Кардашиян също притежава сходен чифт, който разходи с копринен гащеризон в черно:

А Кристина Милиан заложи на далеч по-ярка комбинация - блестящи обувки, бюстие, сребриста пола и яке от светъл деним:

Dillian присъстват и в няколко модни сесии, а сме виждали с червения им вариант и Бритни Спиърс.