Ентусиазъм

Мъжете обичат половинките им да поемат инициативата. Ако не в повечето случаи, то поне наравно с него.

Помислете за секси бельо, недвусмислен жест или някоя ваша си “ключова” хитринка, която означава “Искам те! Веднага!”.

Разнообразие

Хората са подвластни на навиците си. Един път намерили онова, което ни доставя удоволствие, не спираме да посягаме към него, докато един прекрасен ден просто не ни омръзне.

Особено в леглото постоянно повтарящите се действия омръзват много бързо.

Размърдайте се малко ( и умствено и физически) и освежете сексуалния си живот. Камасутра, нови места, различно от обичайното време от деня, нови пози…

Приключение

Понякога правете нещо много безразсъдно и много смело.

Сексът може да се прави почти навсякъде, особено когато температурата навън е над 25 градуса.

Закачливите SMS-и не са само за тийнейджъри. Да покажете на половинката си, че мислите за секс с него, когато сте на обществено място, гарантирано ще нагорещи ситуацията.

Щедрост

Тук става дума за онази специфична щедрост в леглото. Оралната любов според специалистите, е висша форма на себераздаване в една връзка.

Искреност

Във филмите изглежда така, сякаш актьорите са надарени с телепатични способности и отгатват желанията на партньора си, а резултатът е незабравим секс още на първата среща.

Реалността е съвсем различна и много по-вълнуваща. Да откривате заедно какво харесвате в леглото е начин да се сближите още повече, пък и да получите още по-голямо удовлетворение от секса с човека, когото обичате.

Не се колебайте да обясните на партньора си какво точно искате. Когато го постигне, той определено ще е един щастлив мъж.