Нали ги знаете психолозите – от едно елементарно мигване или полуусмивка могат да напишат анализ за даден човек в рамките на поне 10 страници.

Е, американски специалисти-сексолози сега твърдят, че дамската чанта е особено показателна за сексуалния темперамент на жените и дори крие ценна информация за личния им живот.

Ние доста се забавлявахме с техните изводи и определено ще ви информираме за тях, а след това в коментарите очакваме вашето мнение по въпроса.

Огромна чанта

Или женският вариант на чувала на Торбалан. В него цари вечен безпорядък и вътре може да се открие какво ли не – купчина касови бележки, огромна колекция от ключове, лъжичка (защото не се знае кога ще имаш кофичка кисело мляко под ръка), ябълка, забравена още през пролетта, и т.н., и т.н.

Според психолозите това говори за истинска бъркотия и в личния живот на съответната мацка. Тя трудно загърбва миналото и често се връща към романтичните си спомени.

Обикновено не обича авантюрите и рядко се хвърля в приключения, особено в личен план. Сексът за една нощ изобщо не е вариант, по-важни са продължителният разговор на чаша хубаво вино и филм, който би я накарал да изпита силни емоции.

Чанта-Сървайвър

Оборудвана е с резервен чифт бельо, четка за зъби, игла и конец, може би дори карта на някой град (ако е на ново място). Принадлежи на жени, с които винаги е забавно.

Те обичат разнообразието и не се задълбочават в мислене, а просто яхват вълната.

Тези момичета се влюбват бързо и безпаметно, но също толкова бързо утихват чувствата им. Отегчават се лесно и тогава са готови да се впуснат в ново приключение.

Чанта без излишни неща

Тук има само портфейл, ключове и най-необходимата козметика, достатъчна за безупречен вид.

Според сексолозите дамите с подобна чанта са подредени и държат на традициите – закуска в леглото, романтична вечеря, бяла рокля. Могат да бъдат и спонтанни, но се влюбват трудно.

Ако решат, че са открили своята половинка, ще обърнат света наопаки, за да я задържат до себе си.