Знаменитостите смело украсяват телата си със символи и рисунки, без да се притесняват за потенциалната вреда, която биха могли да нанесат на красотата и здравето си.

Какви ли са скритите послания на татуировките, които носят едни от най-красивите жени на планетата?

Джесика Алба



От вътрешната страна на китката си Джесика Алба има изписана на санскрит думата “лотос”. Източният символ “лотос” олицетворява слънчевото цвете, духовното разкриване, стремежа към светлината.

Същата татуировка имат и най-близките хора на актрисата – майка й, леля й и братовчедка й. Първата, която си я е направила, е майката на Джесика. Следващата е леля й, а Джесика и братовчедка й са си направили същата след навършване на 18-години.

Анджелина Джоли



На лявата ръка на Анджелина Джоли има няколко реда цифри. Това са географските координати на местата, където се е родило всяко едно от децата от многодетното й семейство.

На тази татуировка ще намерите координатите на Камбоджа, където се е родил първият й осиновен син Мадокс. Вторият ред маркира местоположението на Етиопия, откъдето е осиновената й дъщеря Захара. Третият ред е за Намибия, където актрисата е родила своята първа биологическа дъщеря – Шайло. Четвъртият ред уточнява координатите на Виетнам, където е роден осиновеният Пакс. Последните два реда съдържат координатите на гр. Ница, където се родиха близнаците Нокс и Вивиан

Очаквайте продължение