"Здравейте! Пише Ви семейна жена с две деца. Съпругът ми има от вече година извънбрачна връзка, за която знам, говорихме, и уж е приключила.Сигурна съм, че продължава и до днес. Как да постъпя, какво да направя, много ме боли, но още го обичам?!"

Здравейте, благодаря ви за откровеността. Знам, че много боли, когато знаеш, че любимият ти човек има връзка с друга. Но вие сте се събрали заедно и имате деца не за да страдате, а за да сте щастливи.

Може би ще ви прозвучи болезнено или неправилно, но изневярата винаги е отговорност на двамата и жената по някакъв начин също я предизвиква.

Мъжът изневерява тогава когато не му стига любов или когато половинката му не обича самата себе си и жертва всичко заради него.

Мъжете са много търпеливи и винаги ни дават шанс и знаци. Важно е ние да разберем тези знаци и да реагираме на тях.

Когато обаче вече нещата са се случили можем да направим само едно: честно да се попитаме сами себе си - на какво ни учи тази ситуация? Понякога отговорът е : че трябва да развием своята сексуалност, да променим нещо в своята външен вид, да обичаме повече самата себе си и други много полезни неща.

Формулата на любовта е приемане + прошка + благодарност. Дайте му повече любов по този начин.

Мъжете често правят секс с други жени заради самия секс и това изобщо не означава, че той не ви обича. Ние жените сами разрушаваме връзката поради своята реакция на изневярата. И понякога превръщаме своя и неговия живот в ад (не говорим за децата и те страдат обикновено).

Бих ви препоръчала да обичате себе си, да се развивате, започнете да правите това, за което вие сте мечтали цял живот. Станете жената-мечта за вашия съпруг. Припомнете си как беше в началото на вашата връзка, защо точно той ви обича. Давайте му любов.

Много е лесно да разчупиш нещо, но е много трудно да изградиш зряла връзка. Пътят не е лек, но щом имате любов към него ще се справите.