Сезонът на голата плът продължава и през септември – 5-ят брой на мъжкото издание „69” вече е факт.

Като изцяло български продукт, списанието залага на родните атракции, а най-интересните сред тях са Ирена Иванова и Веселина Попова, и двете – брюнетки.

Първата е най-красивата варненка за 2008-ма година, която е само на 21, но вече има сериозно присъствие пред обектива. Миналата година Ирена се снима за FHM и в настоящата фотосесия отново дава всичко от себе си.

Сигурно щяхме да я харесаме повече без „вафличките” в косата и стандартните полуотворени устни на всяка снимка, но нали сме жени, какво разбираме ние…

Признаваме обаче, че Мис Варна има страхотен бюст и даже на пръв поглед ни се струва, че не е станала жертва на фотошоп.

Втората брюнетка, която дефилира в „69”, е Веселина Попова. Позната е като бек-вокалистката в Шоуто на Иван и Андрей, а преди да се присъедини към екипа им, участва в третото издание на Music Idol.

През пролетта на тази година Веси позира пред фотографа Петър Тодорински по поръчка на FHM, но черно-бялата фотосесия така и не видя бял свят, тъй като списанието не си плати.

Веселина обаче е нашият секси-фаворит в „69” – освен, че е много красива, мацката излъчва едновременно невинност и провокативност, което смятаме за доста впечатляващо.

Споделете какво мислите и вие в анкетата долу.