Различните хора имат различно отношение към еднополовата любов.

Но както казва Уди Алън, “бисексуалността увеличава двойно шансовете ви за интересно запознанство в събота вечер”.

Представяме ви десет знаменитости, които обръщат внимание преди всичко на душевността на партньора си, а не на пола му.

Меган Фокс



“Бисексуална съм”, заявява открито звездата от “Transformers”, която това лято се омъжи на Хаваите за Брайън Остин Грийн.

“Но съм голяма егоистка и не бих имала връзка с бисексуална жена, тъй като това щеше да означава, че тя спи не само с жени, но и с мъже. А аз съм много претенциозна в това отношение, искам всичко за себе си. Бих поканила в леглото си само истинска лесбийка”.

Анджелина Джоли



В едно интервю за списание Esquire Брад Пит заяви, че няма да се ожени, докато в САЩ не бъдат легализирани хомосексуалните бракове. Анджелина напълно подкрепя съпруга си по този въпрос, тъй като има личен опит в еднополовите връзки – преди пет години актрисата ходеше с хубавицата Джени Шимицу.

“Не си падам по слаби жени”, признава актрисата в интервю за списание Vanity Fair през 2005 г. “Откак започнах да излизам с жени, съм наясно колко е неприятно човек да прегръща закачалка. Слабото тяло е последното нещо, за което си мечтае човек, когато изключва лампата в спалнята”.

Фърги



Певицата от Black Eyed Peas е щастливо омъжена за актьора Джош Дюамел, но с удоволствие си спомня за времената, когато е въртяла любов с други хубавици.

“Не крия, че съм имала сексуални връзки с жени, но те никога не са продължавали дълго”, признава тя. “Възхищавам се на женското тяло, но сега животът ми е по-различен, аз съм вярна на любимия си съпруг и принадлежа само на него”.

Лейди Гага



Изпълнителката на хита Alejandro също не крие бисексуалността си. В едно интервю за Rolling Stone тя признава, че я привличат не само мъже, но и жени. “Обичам секса и за мен не е от значение от какъв пол е партньорът ми. Само че мъжете, с които имам връзка не го разбират. Плаши ги това, че харесвам и жени. Когато разберат за това, започват да се чувстват неудобно, мънкат, че двамата се чувстваме чудесно заедно и че нямаме нужда от друга жена във връзката си”.

Том Харди



32-годишният актьор е сгоден за британката Шарлот Райли. Когато обаче от Now Magazine му задават въпроса дали е правил секс с мъже, той с лекота отговаря “Да, разбира се!”.

“Навремето флиртувах с всичко, което мърда. Обичам да усещам и използвам тялото си. Но сега, когато навърших 30 години, се налага да спра с тези експерименти. Уверявам ви, че отношенията между двама мъже имат много предимства…”

За да ви е по-сладък животът, отдайте се на изкушението Bad Angel.

Bad Angel - Can you resist?"

Стани фен на страницата на Bad Angel във Фейсбук и всеки петък до края на месеца може да спечелиш подарък от томболата между всички фенове. Покани свои приятели да станат фенове, но побързай - само до 1 октомври!

А тези от вас, които още не са разбрали за невероятния фрапе-ликьор Bad Angel, могат да прочетат повече за него тук