Лоши момчета, високи жени или колеги… Всяка звезда си има вкус в любовта.

Лошите момчета на Кейт Мос

Самата Кейт не е от най-смирените момичета и мъжете, които могат да „виреят” около нея не трябва да й отстъпват по нищо.



Първата голяма любов на британския модел е особнякът Джони Деп, който през 90-те не можеше да се похвали с особено добра слава. С времето обаче, той сякаш се поукроти, заживявайки с френското миньонче Ванеса Паради.



И така, Кейт се намери в обятията на откачения рокаджия Пийт Дохърти, с когото дружно се веселяха в квартала на разврата Camden (Лондон) и големите рок фестивали.



След бурната връзка с Дохърти Кейт най-накрая намери сродна душа в лицето на музиканта Джейми Хинс. Той определено е по-зрял и уравновесен от бившите й изгори и някак успя да я опитоми.

Мъже играчки за Мадона

Мадж е властна и изискваща жена, която знае как да управлява света. Тя едва ли би изтърпяла до себе си своенравен мъж с тежък характер и порочни навици (пример за това беше връзката й с Шон Пен).

Това е и причината да се чувства най-добре в компанията на по-млади от нея чаровници.



Още през 90-те тя имаше връзка с латиноса Карлос Леон, който беше и неин личен треньор. Всичко хубаво си има край, но от любовта им остана нещо още по-хубаво – дъщеря им Лурдес.



Лично според нас, режисьорът Гай Ричи беше най-подходящата партия за Мадона, макар, че и той се изгуби някъде по пътя към сложната личност на поп кралицата. Но и тази любов остави своя отпечатък в живота и на двамата – синът им Роко. Британецът беше по-малък от нея с цели 10 години.



След развода с Гай, Мадона продължи да разглежда витрините с млади момченца и попадна на бразилското съкровище Хесус Луз. 28-годишният модел се озова в прегръдките на баба Мадж и поне засега нещата им вървят привидно добре.

Колега-съпруг за Анджелина



През 1996г. Анджелина се омъжи за актьора Джони Лий Милър, след като се влюбиха по време на снимките на филма „Хакери”. Джоли винаги е била странна до мозъка на костите си и уважи брачната церемония с черни кожени панталони и бяла тениска, на която беше изписала името на младоженеца със собствената си кръв. Още на следващата година обаче, двамата се разделиха.


"
3 години по-късно, през 1999г., Анджелина се влюбва в своя колега Били Боб Торнтън, докато снимат филма "Pushing Tin". Година след срещата си те сключват брак, който приключва през 2003г. Двамата стават истинска сензация, заради налудничавите си прояви на любов, една от които са известните шишенца пълни с кръвта на другия, които не сваляха от вратовете си.



Любовта намира Анджелина отново през 2005-та, когато се запознава със секс символа на всички времена – Брад Пит. Знаем откъде започва всичко – от снимачната площадка на „Мистър и Мисис Смит”, а дали някога ще свърши – само времето ще покаже.

Очаквайте продължение.

За да ви е по-сладък животът, отдайте се на изкушението Bad Angel.

Bad Angel - Can you resist?"

Стани фен на страницата на Bad Angel във Фейсбук и всеки петък до края на месеца може да спечелиш подарък от томболата между всички фенове. Покани свои приятели да станат фенове, но побързай - само до 1 октомври!

А тези от вас, които още не са разбрали за невероятния фрапе-ликьор Bad Angel, могат да прочетат повече за него тук