Продължение.

Лоши момчета, високи жени или колеги… Всяка звезда си има вкус в любовта.

Леонардо ДиКаприо и слабостта му към моделите

Лео е прословут с отличителния си вкус към стройни и дългокраки красавици.



В продължение на 4 години той имаше връзка с най-скъпоплатеният модел в света – Жизел Бюндхен. Красивата бразилка обаче, не успя да се примири, че любимият й така и не пожела да я заведе под венчилото и го напусна.



След раздялата с Бюндхен, Леонардо започна да се среща с нейната колежка Бар Рафаели. Първоначално никой не ги взимаше много насериозно, но двамата се изсмяха в очите на недоброжелателите с 5-годишната си връзка. Те все още са заедно, но дали и на Бар няма да й омръзне да чака своето предложение…?

Високи дами за Том Крус



Том Крус е от мъжете, които оценяват физическите качества на жените по височината. Всички помним 11-годишния брак на актьора с прелестната Никол Кидман, която се извисяваше над него с половин глава. След раздялата им Кидман шеговито заяви: „Сега вече мога да нося токчета”.



През 2005-та Том намери своята нежна половинка в лицето на съвсем малко по-ниската от Кидман актриса – Кейти Холмс. На кой ли ще се метне по височина сладката Сури?

Горещи европейци за Кайли Миноуг



Австралийското миньонче Кайли Миноуг определено има неповторим вкус за мъже. Първата й голяма любов беше френският чаровник Оливие Мартинес, с който бяха заедно 4 години. Кайли постоянно наричаше Оливие своята „скала” в борбата с рака.



След раздялата им тя се запозна с красивия испански модел Андрес Веленкосо, с когото са лудо влюбени и до днес.

Очаквайте продължение.

За да ви е по-сладък животът, отдайте се на изкушението Bad Angel.

Bad Angel - Can you resist?"

Стани фен на страницата на Bad Angel във Фейсбук и всеки петък до края на месеца може да спечелиш подарък от томболата между всички фенове. Покани свои приятели да станат фенове, но побързай - само до 1 октомври!

А тези от вас, които още не са разбрали за невероятния фрапе-ликьор Bad Angel, могат да прочетат повече за него тук