Само преди дни в София беше представена новата линия дрехи с престижната марка Versace - Collection Donna, а нейни лица у нас са Мис България 2010 Ромина Андонова и предшественичката й Антония Петрова.

Двете Мис-ки и куп професионални модели разходиха голяма част от тоалетите пред гостите, сред които изпъкнаха Аня Пенчева, бизнес дамата Олга Петрова, актрисата Деси Зидарова и други.

Според представителите на бранда за България, колекцията е насочена към жената, която работи, има семейство, но освен това умее и да се забавлява.

Всъщност серията дрехи е доста класическа като силуети и кройки и разчита на разнообразие предимно в цветово отношение.

Универсалното черно е подсилено с цветни декорации от пайети и метални елементи, а преобладаващият цвят в серията дрехи е поомръзналото ни лилаво.

Освен традиционното бежово, акценти в тоалета могат да се поставят чрез ярки решения в цикламено, лимонено жълто и зелено.

Полите и роклите са с класическа дължина около коляното, а панталоните са с по-мъжки кройки. Палтата са особено пищни, включително с елементи от истински животински кожи.

Обувките са с високи токове и в цветовата гама на колекцията.

За да ви е по-сладък животът, отдайте се на изкушението Bad Angel.

Bad Angel - Can you resist?"

Стани фен на страницата на Bad Angel във Фейсбук и всеки петък до края на месеца може да спечелиш подарък от томболата между всички фенове. Покани свои приятели да станат фенове, но побързай - само до 1 октомври!

А тези от вас, които още не са разбрали за невероятния фрапе-ликьор Bad Angel, могат да прочетат повече за него тук