Здравейте,

Аз съм на 24 и имам сериозна връзка от 2 години. Приятелят ми е на 44 и в началото на връзката ни имахме супер секс, редовен…, но вече от месеци не сме имали нормален сексуален контакт, а във всяко друго отношение всичко е ок! На какво може да се дължи това от негова страна. Възможно ли е да е от марихуаната, защото пушим редовно? Но аз нямам никакви проблеми с желанието си за секс! Седнах и поговорих сериозно с приятеля ми, но той не може да ми даде смислен отговор, въпреки че разбира, че в това отношение имаме проблем. А и не е решение да се разделяме, само защото нямаме сексуални контакти в момента!!! Просто не знам какво да мисля, какво бихте ме посъветвали?

Благодаря!!!

Здравейте,

Нашият живот е един избор. Защо избирате да живеете без нормален сексуален живот? Защо избирате да не живеете пълноценен живот?

Когато човек е щастлив и задоволен той няма толкова голяма нужда от марихуана. Марихуаната е бягство от реалността, когато не можеш да живееш в истински свят и бягаш в друг, измислен свят.

Изречението „А и не е решение да се разделяме, само защото нямаме сексуални контакти в момента!” е странно. Хората се разделят, когато не се чувстват щастливи в своята връзка. Ако всичко е наред в една връзка никой не може да я прекъсне.

Отговорете си първо сама на себе си – Защо сте с този човек? Какво ви дава той? Как ви развива като жена? Как можете да го направите щастлив?

Обикновено човек не иска да прави секс, ако е болен, в депресия, или е изморен. Опитайте се да „събудите” във вашия приятел първо желанието да живее! Неслучайно си е избрал толкова млада приятелка - той се нуждае от вашата енергия. Когато той се чувства щастлив, сексът ще бъде следствие на това, че се чувства „жив” и иска да получава всичко от този живот.

Вашият проблем е чисто психологически и всичко е във ваши ръце. Започнете да обичате себе си, обичайте и него! Струва ми се и на двамата ви липсва малко повече любов. Формулата на любовта е Приемане + Прошка + Благодарност.

Ако искате и вие да зададете своя въпрос, пишете ни на sex.uroci@woman.bg

Всички материали от рубриката "Секс уроци" можете да видите тук.