Днес ви представяме втората част на материала за най-известните бисексуални личности.

Първата му част можете да видите тук.

Ана Пакуин

27-годишната звезда от сериала “Истинска кръв”, която наскоро се омъжи за колегата си от снимачната площадка Стивън Мойър, сподели истината за сексуалните си предпочитания по време на благотворителната акция в подкрепа на равенството между хората с различна сексуална ориентация.

“Аз съм Ана Пакуин. И съм бисексуална”, заявява тя категорично на 30-секунден видеозапис.

“Изобщо не ми пука какво ще си помислят сега хората за мен. Аз винаги съм знаела, че съм бисексуална. Май просто имах късмета да се родя в либерално семейство. Родителите ми ме разбраха и приеха избора ми”.

Дейвид Бауи


“Да, бисексуален съм”, казва Дейвид Бауи пред списание Playboy. Той е един от първите известни личности, признали бисексуалността си през 70-те години.

“Не мога да отрека, че съм извлякъл много полза от това. Това сигурно е най-хубавото, което ми се е случвало в живота”. Сега съпругът на супермодела Иман си спомня за онези времена с усмивка.

“Не смятам, че това признание беше грешка от моя страна. За Америка обаче то беше малко безразсъдно. Не изпитвах никакво желание да размахвам плакати или пък да бъда представител на някаква определена група хора. Предполагам, че това ми попречи да реализирам много от мечтите си”.

Линдзи Лоан



След нашумялата любовна история с DJ Саманта Ронсън вече никой не се съмнява в бисексуалността на “най-лошото момиче на Холивуд”.

“Чувствам се еднакво добре както с мъже, така и с жени”, заявява Линдзи, за която се говореше, че върти любов с актьора Ерън Картър и модела Кълъм Бест.

“Не съм лесбийка. Обичам различни хора и за мен няма значение от кой пол са. Ако днес спя с жена, това не означава, че утре няма да избера мъж”.

Дрю Баримор



“Разбирам много добре жените, които се влюбват една в друга. В най-дълбокото женско приятелство винаги има и елемент на физическа влюбеност”, уверява ни приятелката на актьора Джъстин Лонг.

“И ако ме попитате дали харесвам жени, ще отговоря с да. Дали предизвикват сексуален интерес у мен? Да, аз лично съм вкарала в леглото няколко жени. Но никога не съм успявала да изградя сериозна връзка с жена. Може би просто защото мъжете са по-подходящи за това?”.

Браян Молко



“Не съм нито хетеросексуален, нито хомосексуалист. Аз съм самият секс”. Фронтменът на Placebo, който е еднакво привлекателен както за жените, така и за мъжете, никога не се уморява да подхвърля крилати фрази на таблоидите.

Той обича да се окачествява като “лесбийка в мъжко тяло”, не се притеснява да целуне китариста си Стивън Олсдал на сцената и едновременно с това флиртува и с фенките си.

“Ако всеки път, когато влизате в някоя стая си мислите, че всички тук ви желаят, най-вероятно всички ще ви пожелаят. Всичко зависи от вашите мисли”.

За да ви е по-сладък животът, отдайте се на изкушението Bad Angel.

Bad Angel - Can you resist?"

Стани фен на страницата на Bad Angel във Фейсбук и всеки петък до края на месеца може да спечелиш подарък от томболата между всички фенове. Покани свои приятели да станат фенове, но побързай - само до 1 октомври!

А тези от вас, които още не са разбрали за невероятния фрапе-ликьор Bad Angel, могат да прочетат повече за него тук.