Автор
Woman.bg

Рали Иванова - най-секси българка според Ескуайър

Атлас на най-сексапилните живи жени на планетата направи американското сп. “Ескуайър”.

В него са включени не само традиционните актриси и моделки, но и президентки, политически активистки и дори тежкоатлетка, съобщава в. "Труд".

Преди дни “Ескуайър” по традиция обяви най-сексапилната жива жена на планетата за 2010 г. - американската актриса Минка Кели.

Заедно с това бе публикуван и своеобразният атлас - списък с най-сексапилните жени по държави. Авторите на класацията предупреждават, че критериите за попадане в него не са само външен вид, но и индивидуалност, социална активност и др.

По-голямата част от включените дами все пак са актриси и моделки, прославили страните си. Така например най-сексапилната жена на Италия е актрисата Моника Белучи, а на Бразилия - манекенката Жизел Бюндхен.

Малко по-различно е положението с България. За най-сексапилна българка е определена моделката Рали Иванова, която от години живее и работи в САЩ и е слабоизвестна в страната ни. От информацията в личния й сайт става ясно, че се снима предимно в еротични фотосесии.



Но изборът на най-сексапилни дами от някои други страни е още по-интересен. За Аржентина например е президентката Кристина Фернандес де Кирхнер, а за Украйна - бившата министър-председателка Юлия Тимошенко. Съпругите на държавните глави на Катар, Сирия, Азербайджан, Франция, Йордания и още няколко страни са определени за най-секси дами в своите държави. А на малката островна държава Науру най-секси жената е тежкоатлетка - Шеба Диерерагеа.