Анджелина Джоли определено не е от жените, които биха се превърнали в образцова майка и домакиня, за сметка на своята работа.

Независимо, че тя и партньорът й Брад Пит отглеждат 6 деца, брюнетката не се отказа от успешната си кариера на големия екран.

Следващата стъпка в нея обаче не е поредната драматична роля, а режисурата на собствен филм. И в момента Анджи е в Европа, където работи по своя дебютен проект като режисьор.

В Будапеща, Унгария, с нея са както хлапетата, така и любимият й мъж, с който демонстрират изключителна близост последните няколко дни.

Лентата ще разказва любовната история на двама души, които се срещат в началото на 90-те години, при започването на войната в Босна.

В началото на снимачния екип беше отказан достъп до балканската страна, но все пак, след продължителни преговори, се стигна до споразумение.

Културното министерство в страната се притеснява от някои моменти в сценария – смята се, че в основата на историята е любовта на мюсюлманка към нейния изнасилвач, сърбин.

Това се прие като обида не само от държавната институция, но и от редица неправителствени женски организации в страната.

По този повод Джоли заяви, че хората не бива да съдят прибързано работата й и филма, а е по-добре да изчакат окончателния му вид и тогава да изразяват мнение.

Ами, всъщност, напълно сме съгласни с последното. Освен това ще бъде интересно да видим един различен, надяваме се, поглед към Балканите и конфликтите на полуострова.