Вече сме ви показвали доста причудливи идеи за обувки, но днес ще ви представим изключително оригиналните идеи на Kobi Levi.

Израелският дизайнер има невероятно забавни творения, като всички се отличават с качествено изпълнение и комфорт. С други думи – хващат окото, независимо къде се появявате с тях, и в същото време не измъчват до болка ходилата ви.

Коби е работил с известни производители на обувки от Италия, Китай и Бразилия, а идеите му за визуализация нямат край.

Последният модел, изработен от дизайнера, е от септември и се нарича ХХХ. Целите обувки, включително токовете, са облечени в розова кожа.

Доста са високи, но в същото време извивката изглежда удобна.

Моделът Blow също е от края на лятото и е със сходен цвят. Той е концептуална имитация на надуваема секс-кукла, както ще забележите, ако се вгледате в детайлите.

Sling-Shot е показан за първи път в началото на това лято. Изработен е от дърво и кожа и като че ли изглежда най-неудобният модел на дизайнера.

Моделът Dog също е от тази година и перфектно имитира формата на куче. Изработен е от кожа.

Чехлите Banana Slip-on са доста ефектни и също са от естествена кожа.

Miao е котешкият сандал - елегантен, женствен и с невероятна "физиономия".

Обувките Chewing gum са от 2009-та и са със супер неглиже-визия - леко спортни, със закачлив ярко розов ток.

Моделът Tongue е от 2005-та и е с равна подметка. Изработен е от кожа.

Лале-то (Tulip) е от 2003 годинаи е едно от най-причудливите творения на дизайнера. Изработено е от изкуствена кожа и текстил.

От същата година и от сходни материали е и моделът Rocking Chair.

Година по-рано своята премиера прави Androgyne - кожени обувки тип оксфордки. Както подсказва името им, те носят белезите както на женския, така и на мъжкия пол.

Чифтът Double boots е от естествена кожа и е разработен още през 2000 година. Не можем да си представим как точно се ходи с него...

А обувките Market trolley от 1998-а са любимият ни чифт, имитиращ пазарска количка. Изработени са от текстил, гума и метал.

А на вас кой от моделите ви допада най-много и кой най-малко? Споделете в коментарите отдолу.