Необходими продукти:
 
8 филии хляб за тостер
 4 с л течен шоколад
 100 г тънки мини-шоколадчета
 50-60 мл прясно мляко
 1 с л течен мед
 2 с л краве масло
 1 яйце
 2 ч л вода
 
 Начин на приготвяне:
От филиите се отрязва кората. Четири филии се намазват с течния шоколад.
Отгоре се поставят мини-шоколадчетата.
Филиите се захлупват с другите 4 филии.
Млякото се разбърква с меда.
Сандвичите се потапят за кратко в млечната смес, след което се нареждат върху дъска за рязане.
Покриват се с друга дъска за рязане, а отгоре се поставя тежест. Така сандвичите престояват 3 часа.
В голям тиган се разтопява кравето масло.
Яйцето се разбива с водата. Сандвичите се потапят в яйцето.
Пържат се на среден огън за по 5 минути на страна до златист цвят.
Сандвичите се срязват по диагонал и се поднасят веднага.
)
)