Необходими продукти:
8 филии хляб за тостер
4 с л течен шоколад
100 г тънки мини-шоколадчета
50-60 мл прясно мляко
1 с л течен мед
2 с л краве масло
1 яйце
2 ч л вода
Начин на приготвяне:
От филиите се отрязва кората. Четири филии се намазват с течния шоколад.
Отгоре се поставят мини-шоколадчетата.
Филиите се захлупват с другите 4 филии.
Млякото се разбърква с меда.
Сандвичите се потапят за кратко в млечната смес, след което се нареждат върху дъска за рязане.
Покриват се с друга дъска за рязане, а отгоре се поставя тежест. Така сандвичите престояват 3 часа.
В голям тиган се разтопява кравето масло.
Яйцето се разбива с водата. Сандвичите се потапят в яйцето.
Пържат се на среден огън за по 5 минути на страна до златист цвят.
Сандвичите се срязват по диагонал и се поднасят веднага.