Автор
Woman.bg

Мис Мерилин 2010 носи истинско усещане за жена

Българката отдавна е призната за изключително красива, но вече със сигурност можем да кажем, че тя е и символ на женствеността.

Новата Мис Мерилин на България е на 22 години, но знае до съвършенство как да изрази себе си така, както иконата на всички времена е правела преди десетилетия. Мерилин е символ на жената на отминалото време, на настоящето и на бъдещето, да носиш титлата Мис Мерилин е повече от признание не само за индивидуалност и красота, но и за поведение, излъчване и артистичност, сподели развълнуваната Снежи Касабова веднага след церемонията.

Само преди два месеца Снежи спечели и регионалната титла на конкурса за Варна, нейният роден град. Журито на конкурса, в чиито състав тази година видяхме най-големите имена на родната музикална, модна и театрална сцена, обиколи цялата страна, за да открие 19-те Мерилинки, които миналата седмица се надпреварваха за титлата.

В подготовката им взеха активно участие куриозите в сферата на театъра, музиката и всички области, в които се е изразявала и налагала едно време и самата Мерилин.

Да си Мерилин по душа е призвание, а не опит, бе категоричен проф. Стефан Данаилов, който подготви красавиците за театралните сцени на финала. Всички заслужаваха короната, но до нея се докосна само една истинска Мерилин. Тя й бе предадена от Мис Мерилин 2009 г. Гея Антонова, която днес е един от най-обичаните и търсени наши модели.

В избора на Снежи активно се включиха Владо Карамазов и Ани Пападопулу, за чиито оценки момичетата се бориха в театралния си кръг. В залата имаше над 300 ВИП гости, които бурно аплодираха новата Мис Мерилин. Специално за нея на сцената излязоха Моранди, които не пропуснаха да споделят, че тя е и техният фаворит.