Автор
Woman.bg

Алисия: Сама съм!, Николета: От завист се погрознява!

"Сама съм! Нямам мъж до мен!", потвърди раздялата си с Валери Божинов фолкпевицата Алисия, цитирана от в. "168 часа".

"Двамата не са заедно от 3 месеца. Тя разбра за другата жена в живота му и това не й се отрази добре. По едно време се опитаха да се съберат, но не се получи", казват близки до изпълнителката.

Обявената за любовница №1 Николета Лозанова пък не спира с атаките срещу фолкаджийката Алисия. Този път новата на Валери Божинов се подигра на външния вид на Ася от Вакарел. Николета зададе конкретен въпрос към чалга звездата: "От злоба се погрознява, не се ли притесняваш?"

Лозанова за пореден път взриви личната си страница в социалната мрежа Фейсбук с този коментар. Приятелките на красивата брюнетка пък не спряха да обсъждат написаното от нея. Дали за да защитят пловдивчанката, или от неприязън към изпълнителката на "Имаме ли връзка", коментарите бяха доста злобни. "Накъде повече?", "Може пък да е достатъчно грозна, май затова не спира да злобее, няма повече накъде", са само част от коментарите под публикацията.

Остава тайна и как футболистът гледа на излиянията на красавицата във Фейсбук. В същото време Алисия е ограничила светските си и професионални изяви до минимум.