Автор
Ева Лъчезарова

На коя й отива повече: Роклята-бельо на Agent Provocateur

Две интересни дами бяха забелязани с една и съща рокля-бельо от последната колекция на Agent Provocateur.

Изключително сексапилната дреха облече първа Цветелина Янева за промоцията на дебютния си албум „На първо място”, която се състоя в началото на октомври.

Стилистът на певицата, Добромир Киряков, бе подбрал за нея бельо в червен цвят, което ненатрапчиво се разкриваше пред публиката на събитието. Цялостната визия на певицата бе завършена от класически модел на Christian Louboutin отново в червено.

Със същата запомняща се рокля се появи и руският агент под прикритие в САЩ - Анна Чапман, в ноемврийския брой на сп. Maxim.

Анна нашумя през юни тази година след като бе разкрита като руски агент внедрен в Америка. Червенокосата 28-годишна рускиня се представяла за брокер на недвижими имоти, но била задържана след като установила контакт с агент под прикритие на ФБР.

Чапман е попаднала в умело устроен капан в магазин за кафе в Манхатън. Освен нея са задържани и още 10 заподозрени.

Макар че американските власти твърдят, че руските агенти са живели под прикритие и са водели живот като обикновени американски жители, поне в случая на Чапман, тя е била фен на дигиталната ера, който страстно е участвал в социалните мрежи в интернет и е публикувал информация и снимки, така че цял свят да ги види, пише в. "Дневник".

Медиите веднага я нарекоха "фаталната жена" и вестниците сложиха нейни снимки на челните си страници. Тя стана и изключително популярна с предизвикателните свои фотоси, които бе публикувала в социалната мрежа Фейсбук.

Доказателства, с които разполага американската полиция, разкриват, че тайно от своите бизнес партньори като Хартман Чапман е използвала специално конфигуриран лаптоп, за да предава съобщения на друг компютър на друг руснак, следен от ФБР.

По-късно Анна бе екстрадирана от САЩ в родната си русия, където стана известна като "агент 90-60-90".

Снимки - Цветелина Янева: Костадин Кръстев-Коко