Здравейте!

Аз съм на 28 години и съм омъжена от 2 години. Почти от толкова време се опитваме да имаме дете. Лекарите казват, че няма причина да не мога да забременея. Всичко ми "било в главата”. През тези 2 години се бях концентрирала само върху това да имам дете и наскоро започнах да осъзнавам, че съм изпуснала толкова много. Започнахме със секс по график (няма значение дали го искаме), говорим само за това и т.н. Не искам да се превърнем в някакво скучно семейство. Как да спра да мисля за дете, като толкова много го искам? Искам съпругът ми отново да се усмихва и да му проблясват очите. Как да се справя с мислите си, които не мога да се контролирам. Благодаря би и ползотворна работа!

Здравейте,

В цялото Ви писмо се появява ключовата дума „контрол”. Силно изразен контрол има тогава, когато нямате доверие в самата себе си и във всичко, което Ви заобикаля. Приемете, че всичко се случва тогава, когато трябва да се случи, нито по-рано, нито по-късно.

Познавам една семейна двойка, които много искаха дете. В продължение но години правиха редовен секс по график на овулацията, живееха без алкохол, цигари и пр., и накрая толкова се измориха от всичко това, че решиха да отидат на почивка на морето. Там пили вино, танцували, правили секс на плажа и…, жената забременя, въпреки, че по нейния график, тогава не е била в овулация. Просто се отпуснали и правили любов.

Новият живот е Божия работа, това е чудо, което не зависи само от човека.

Помислете, защо една нова душа „отказва” да дойде във вашето семейство.

Научете се да правите ЛЮБОВ, а не само секс. Отпуснете тяло си, отворете сърцето си към съпруга Ви.

Приемете ситуация такава, каквато е. Вече знаете, че от целия този контрол и графици няма полза. Какъв е смисълът да правиш нещо, което не ти носи нито резултат, нито удовлетворение?

Бъдете благодарна на себе си, на мъжа си и на Вселената за това, което имате в момента.

Развийте своята женска енергия! Започнете да носите предимно рокли и поли – доказано е, че това помага за събуждането на женска енергия. Не случайно всички старобългарски женски дрехи са били поли във форма на камбанка. По такъв начин ние завихряме женската енергия.

Преди да заспите сложете ръка върху матката си и усетете нейния отговор. Тя е Вашият извор на женска сила. Тя носи информация за целия Ви женския род, тя е като дърво-майка.

Жените, които живеят в хармония със себе си, изграждат хармония и около себе си.

За известно време спрете да правите секс! До момента, когато почувствате, че го правите с желание и че искате да подарите на Вашия партньор незабравимо преживяване.

Детето се появява тогава, когато има спокойствие и любов. Създайте ги първо в собственото си тяло. Успех!

Ако искате и вие да зададете своя въпрос, пишете ни на sex.uroci@woman.bg

Всички материали от рубриката "Секс уроци" можете да видите тук.