Бившата Спайска Мелани Браун и съпругът й Стивън Белафонте се впуснали в същински секс маратон по време на гостуването си в Сидни за промоцията на своето риалити шоу.

Двамата едва успели да удържат нагона си и повикали на помощ една от стрийптизьорките на нощен клуб близо до хотела, в който били отседнали.

Мацката, която е една от топ девойките в клуба за мъже Kings Cross призна за Daily Telgraph, че била поканена в стаята на двойката от техния бодигард.

"Адски се зарадвах", спомня си стриптизьорката - "Веднага разбрах, че трябва да приема поканата, защото това е шанс, който се случва веднъж в живота."

И въпреки че момичето не изпълнявало подобни услуги, то побързало да се присъедини към разгорещената двойка. "Прекарахме си доста добре", обяснява стриптизьорката пред таблоида.

Добре, е меко казано. Тройката вдигнала на крак целия етаж на хотела, но от управата не се решили да ги прекъснат, заради популярността на Мел Би.

Наемната работничка си тръгнала, едва когато всички в стаята заспали.

За никой не е тайна, че Мел Би обожава разкрепостените креватни изпълнения. Тя не веднъж е казвала, че със съпруга си са "доста свободомислеща и винаги възбудена двойка".

"Млади сме и много обичаме секса. Винаги съм обичала да правя секс и то в големи количества и за това гледам да го правя по-често и по най-различни начини", обясни преди време знойната Мел Би.