Здравейте Наталия,

Аз съм младо момиче на 22 години и харесвам по-голям мъж от мен... С колко по-голям не мога да кажа, защото с него не се познаваме лично - той работи в сградата, в която и аз. Предполагам, че е към 37 годишен, но възрастта така или иначе не ме притеснява.

Как да подходя към него, за да не изглеждам нито прекалено нахална, нито да ми проличи, че проявявам интерес към него. Случвало се е да се засичаме по стълбите, дори сме се возили в асансьора, само двамата, и усещам притеснение от негова страна.

Държи се като истински кавалер, но това едва ли означава нещо, защото вероятно е достатъчно възпитан, за да се държи галантно с всяка дама. Но винаги щом се засечем ме гледа право в очите.

Имам едно малко притеснение и то е ,че не ми личат годините - повечето хора ме смятат за по-малка.

Ще очаквам Вашия съвет ,защото Вие сте професионалист, който знам, че ще ми даде насока как да подходя спрямо него.

Пожелавам Ви хубав ден!

Здравейте!

На първо място Ви съветвам да му изпращате „скрити” сексуални сигнали, за да го накарате да Ви забележи. Такива сигнали са директен поглед към него, после кокетно свеждане на очи за 2-3 секунди и след това бавно повдигане на погледа, придружен с лека разсеяна усмивка… Това се нарича „Поглед на гейша”.

Но, за да не изглеждате изкуствена, направете нещо, което Ви идва отвътре – играйте си с косата, докоснете устните си с пръсти…

Заговорете го! НЕ Е ВАЖНО какви глупости го питате, ВАЖНОТО е да го накарате да проговори. Задавайте му въпроси, които изискват дълъг отговор. Например, „Нищо не разбирам от асансьори, кой ги измислил и от какъв метал са направени?”.

Интересно е, че когато съществува сексуално привличане и възбуда между мъж и жена, тогава интелегентноста остава на заден план и дори най-голямата казана глупост няма никакво значение.

Не е задължително мъжът пръв да направи комплимент. Ако Ви каже нещо забавно, сладко или остроумно, не пропускайте да го отбележите с приятен комплимнет.

Относно годините... За любовта годините нямат значение.

За Вас е важно да се престрашите да проявите активност. Активността е свързана с погледа, с първото изречение, с усмивката, комплимента и пр.

Не е толкова трудно, нали?

Ако искате и вие да зададете своя въпрос, пишете ни на sex.uroci@woman.bg

Всички материали от рубриката "Секс уроци" можете да видите тук.