Продължение.

6. Проникване на територията на партньора и намаляване на дистанцията. Тя слага чантата си около мъжа или взима нещо от неговата чиния. Навежда се леко, за да му разкаже нещо.

Жените трябва да знаят: с тези действия вие показвате на мъжа, че имате интерес към него.

Мъжете трябва да знаят: това вече е активен сигнал, тя сякаш говори: „Заведи ме някъде, където ще сме само двамата".

7. Показване на шия, подмишници, вътрешната част на ръката. В света на животните, когато партньорът иска да покаже, че е загубил, той ляга и изпъква шията си. Така животното показва на съперника, че може да прави с него каквото си пожелае. По същия начин е и при жените. Когато мъжът е минал успешно всички нейни проверки, тогава тя му показва шията си, като че ли му нашепва, че той е преминал изпитанията и тя е негова. Същото се отнася и за подмишниците и вътрешната част на ръката.

Жените трябва да знаят: показвайки тези части на тяло, вие изглеждате по-слаби и беззащитни.

Мъжете трябва да знаят това!

8. Игра с устни. Има такава фраза: „Когато те гледам, устните ме сърбят!". Когато мъжът възбужда сексуален интерес в жената, тя започва несъзнателно да облизва и прехапва устните си, да поотваря уста.

Жените трябва да знаят: колкото повече се опитвате да прикриете това, толкова по-очебийно става то.

Мъжете трябва да знаят: опитайте се да я целунете.

9. Положение на тялото. Когато жената харесва мъжа, тогава тялото й е обърнато към него. Това се отнася особено за колената и дланите.

Жените трябва да знаят: ако искате да покажете на мъжа своята заинтересованост, обърнете колената и дланите си към него.

Мъжете трябва да знаят: ако тя е обърната към вас, това е точният момент да започнете разговор с нея.

10. Най-важният сигнал, който показва, че тя е готова за секс.

Първо условие - наличието на поне 5 от горепосочените сигнали и второ- разширени зеници, леко отворени устни, вълнообразни движения на тялото (тя ту протяга краката си напред, ту навежда тялото), учестено дишане, което става по-дълбоко.

За жените е важно: да направите така, че мъжът да забележи сигналите.

За мъжете е важно: да не изпуснат момента и да бъдат много внимателни и наблюдателни спрямо жените. Именно тогава мъжете много лесно ще отговорят на въпроса: „Какво и кога иска жената?".