Няма как да не си чувала за нея, но все пак, ако не си запозната с тази миниатюрна мацка, с удоволствие ще ти я представим!

Yarah е родена в Щвеция. Майка й е от Чили, а баща й бразилец. Комбинация, която няма как да не се отрази на миньончето, което от малко е търсило творчески стимул в чужбина и освен чрез музиката и писането на текстове, е почнала да изразява своята „свобода” и чрез начина си на обличане.

Yarah е една от най-популярните и чаровни хип-хоп изпълнителки/поетеси и е имала участия навсякъде по света! На българска земя е стъпвала няколко пъти и „очевидци” биха се съгласили с мен, ако кажа, че е взривявала клубовете с нейната енергия, любов към публиката и отдаденост към музиката.

Има меден глас с невероятно сладък акцент и точно толкова сладко излъчване, което може да те разтопи.



Омъжена за не по-малко талантливия и симпатичен ди-джей и продуцент Vadim. Заедно (и по отделно) са известни с оригиналния си стил и смесването на старото с новото звучене в музиката. Истинска наслада за ухото!

Yarah e живяла къде ли не – от Лондон до Ню Йорк, Берлин до Швеция. И със сигурност ще продължава да се мести, там където намира вдъхновение и нови предизвикателства. Кой знае, някой ден може и да я засичаме по-често из софийските улици…



Fresh & funky:



Тяхната „мисия” както сама казва, е да разпространяват позитивна и интелигентна музика, която да докосне сърцата на колкото се може повече хора. Mission completed, според нас.

Yarah изписa още една страница от дневника на своето неподражаемо творчество с първия си самостоятелен албум „Good girls rarely make history” и вече нямаме търпение да се появи втората тава, по която работи в момента!



Несъмнено e от онези любопитни момичета, които не си поставят граници и са отворени към всичко, независимо дали се отнася до музика, изкуство, стил на обличане, храна, или до места по света, аромати, приключения…

Не бихме казали, че е срамежлива, напротив! Обича всички цветове и това е може би причината да изпъква винаги с ексцентрични и смайващи погледа комбинации в облеклото си. Да, може би е леко шарена за някои и да подбира дрехите си в зависимост от настроението. Но едно е сигурно – тя има свой стил, който не може да се купи с пари, за това трябва въображение и една по-голяма доза настроение, позитивизъм и смелост!