Автор
Woman.bg

Алисия: Николета преспа с мъжа ми в собственото ми легло

Алисия признава в откровено интервю за сп. Максимум, че краят на връзката и с Валери Божинов е „кошмар, от който още не може да се съвземе“.

„Болка винаги ще има в сърцето ми! Не мога да преодолея факта, че синът ми няма да живее с двамата си родители. Малкият Валери често ме пита за баща си и понякога ми е трудно да му дам отговор на въпроси от сорта на: „Мамо, тати ще дойде утре със самолета, нали?“ Това е най-голямата ми болка“, споделя Алисия.

Фолк дивата е категорична, че не мрази жената, отнела й любимия – Николета Лозанова. „Да, вярно е, че преспа с мъжа ми в собственото ми легло, докато моето място все още беше там, но това не означава, че трябва да я мразя. Един ден тя сама ще се намрази за това. Прекалено малка е, за да го осъзнае. Има много неща, които никога няма да ми отнеме“, заявява Алисия.

Певицата отрича да е звъняла и да е пращала гневни sms-и на съперницата си. „Животът си е техен, те да си преценяват как да го живеят. Пожелавам на Валери това да е голямата му тръпка и любов, защото ако след време се окаже само авантюра, ще е много жалко да е загубил толкова много заради една авантюра“, споделя Алисия.

Снимки: "Максимум"

Алисия и Валери през юни тази година, когато все още бяха семейство / Снимка: Булфото

Алисия и Валери през юни тази година, когато все още бяха семейство / Снимка: Булфото