Някои мъже се побъркват от гледката на знойното ви тяло, други от палави думички, трети от докосване.

Разкрийте какво му харесва най-много и научете как да му доставяте най-голямо удоволствие.

Повярвайте, че мъжете безмълвно ви благодарят, когато ги глезите в леглото.

Но чудили ли сте се някога какво точно обича най-много? Ще ви е най-лесно, ако знаете дали доминиращото чувство у него е зрението, слуха, обонянието, вкуса или осезанието (обонянието и вкуса са водещи само при малък брой мъже).

Въпреки, че всичките ни усещания ни носят удоволствие, специалистите твърдят, че обикновено имаме едно по-силно от другите и основният начин да уцелите какво възбужда мъжа най-много е да се съсредоточите върху неговото доминиращо чувство.

Науката изследваща чувствата се нарича невро-лингвистично програмиране, НЛП. Ако съобразите изпълненията в леглото с доминиращото му чувство ще увеличите неговото удоволствие.

Имате нужда от помощ, за да разберете дали гаджето ви се стимулира от звуци, гледки или докосвания? Тогава вижте нашите съвети и му доставете неповторима наслада.

***

Не е изненада, че повечето мъже се възбуждат основно от това, което виждат. Мъжете с доминиращо зрение дори използват изрази, свързани със зрението, например: „Изглежда ми интересно”.

Разклатете ги

Може би се притеснявате когато бедрата ви се поклащат, докато лудувате, но бъдеге сигурни, че на него му харесва. Мъжете обожават тази гледка. Толкова е женствена, че го кара да се чувства по-мъжествен. Освен това, колкото повече се развихрите, толкова по- освободен ще ви се стори и сексът.

Правете любов пред огледало

Огледалото ще му даде нова гледна точка, а и тази страстна поза ще му хареса: застанете с лице към огледалото, докато той е зад вас. Щом проникне във вас отпуснете глава на рамото му и ръка зад врата му. Вплетените ви тела ще изглеждат като произведение на изкуството.

Гледайте се по време на оргазъм

Понякога най-простите образи са най-секси. Следващият път, когато сте близо до оргазъм се взрете в очите му и задръжте погледа му. Мъжете, които се възбуждат от това, което виждат, ще чувстват дълбока връзка с вас благодарение на тази техника.

***

Тези, които предпочитат музиката и дългите разговори, също се издават с определени изрази, като „Това ми звучи правилно” или „Ослушвай се.” Ключът към сърцето му са горещите звуци по време на секс.

Поработете върху мръсния си речник

Мъжете с любов към звуците се побъркват от мръсните приказки, така че опишете какво правите вие („Сега ще те докосна тук и тук!”), както и какво прави той („Обичам да целуваш врата ми.” След това пробвайте някое късичко и секси прилагателно- бързо,горещо,мокро.

Нека телата ви говорят

Две тела, вплетени в горещ танц, издават различни интересни звуци, което ужасно се харесва на мъжете с доминиращ слух. Позата, която ще му достави най-голяма наслада, е тази, която позволява най-много влага да се събере между вас- опитайте да седнете с лице един към друг, сплетете крака и го оставете да ви движи.

Пуснете секси музика

Подходящата музика ще направи неговото преживяване незабравимо.

Очаквайте продължение.