Вчера по "Planeta HD" се излъчи новия клип на Преслава към песента "Как ти стои".

Имиджовият клип е режисиран от Людмил Иларионов - Люси.

"Как ти стои" е по музика и аранжимент на Кости, а текстът е написан от Росен Димитров.

"Снимахме два дни с Люси. Имаше всякакви емоции. Някои неща в последният момент не можеха да се случат и ме хващаше яд, други пък се получаваха по-добре от колкото очаквахме. Бях нахъсана да работя, защото някъде от юни месец не бях снимала. По принцип съм доста мързелива за клипове, но тези два дни бях много активна. Колкото мога - толкова дадох от себе си. Дано наистина да се е получило" - разказа преди време Преслава пред blife.bg

"Снимахме с един вид прическа, след това просто се чудехме с моята фризьорка Кети какво да направим. Казах ú: "Кети, вземи го отрежи тоя бретон". Тя ми каза, че може да го скрие по някакъв начин, за да не го режем, но като малка промяна за мен е добре" - споделя Преслава и изказва благодарности: "За клипа искам да благодаря на фирма "Junona", за тоалетите, които ми направиха. Разбира се, съм снимала и мои неща, които съм си купила, но специални благодарности към фирмата. Може би за първи път ще ме видите в тип боди, което е ушито от нея".

Първоначално голяма част от феновете на Преслава очакваха тя да клипира песента "Мръсно и полека", от която малка част вчера се появи в Мрежата.

"Не искам да пренебрегвам "Мръсно и полека", но имах други планове за нея. Малко ми се разминаха нещата, но няма какво да говоря подробности" - каза певицата.