Ето как поддържат формата си някои от най-известните дами в света:

Бритни Спиърс

Бритни Спиърс е известна с йо-йо пронените в теглото си, но благодарение на строг двуседмичен режим тя успя да стопи пълничките си бедра и замени шляенето по улиците със записи в студиото.




Кели Брук



Притежателката на най-красивото тяло в шоу-бизнеса е моделът Кели Брук, която се поддържа в неотразима секси форма с помощта на програмата Jukari Fit to Fly. Упражненията са разработени от мозъците на Reebok в сътрудничество с Cirque du Soleil и включва издръжлива еластична лента, която движите по различни начини и ви помага да стегнете и оформите тялото си.

Колийн Рууни



Бомбастична! Вижте Колийн Рууни четири месеца след като роди бебето си Кай. Футболната съпруга, която сега отново носи същия размер дрехи като преди раждането, дължи изваяната ѝ на скоро физика на тренировка, която комбинира тежести, упражнения на пода, бягане и плуване.

Джесика Бийл


Зашеметяващата звезда дължи перфектните си крака на множество пируети – тя е луда по балета. Но не спира дотук, Джес е една самоотвержена дива с изтощителна фитнес програма, която включва тренировки с личен инструктор, йога и туризъм – иска ни се да имахме нейната мотивация!