Автор
Woman.bg

Ники Лозанова: Този смешен филм от последните 3-4 месеца го изиграхме без сценарии и без режисьор

Николета Лозанова даде интервю за сайта, в който води своя личен блог - podtepeto.com

В него тя споделя какво си е пожелала за новата година, как е прекарала празниците и как приема интереса около връзката й с Валери Божинов.

- Ники, честита нова година! Какво си пожела за 2011-та?

- Благодаря, честита и на вас, приятели от Под тепето! Всичко онова, което ми се случи във вече изминалата година, сбъдна всичките ми мечти и очаквания. Бяха прекрасни, приказни, неописуеми 12 месеца от живота ми. През 2011-а си пожелавам всичко при мен да върви така, както през 2010-а. А именно- много любов, много работа, много приключения и много нови приятели.

- А какво ще пожелаеш на тези, които те обичат? А и на тези, които не те обичат?

- Не деля хората на такива, които ме обичат и такива, които не ме обичат. Всеки има право на мнение. Нямам за цел да се харесвам на някого или да правя нещо, което да се харесва от всички. Затова и пожеланието ми е към всички. Обичайте се хора! Само с любов ще усетите солта и пипера на живота! Обичайте се, бъдете обичани и щастливи.

- Как прекара празниците?

- Великолепно. Но за пореден път ми стана странно, че всичко каквото правих стана достояние на целия свят. Качих снимки в сайта си от новогодишното ни тържество с Валери, а те вече заляха интернет пространството. Разбирам защо, но не го приемам.

Всеки има право на лично пространство и на собствени мигове, които да си останат единствено в неговия си хард диск. Много хора коментират, че всяко движение ми е PR. Дори не подозират колко бъркат. Аз съм човек като всички останали и имам право да качвам снимки в личния си сайт, било от рожден ден или от Нова година. Истината е, че има хора които следят всяко мое движение и то не остава незабелязано. А за това аз не съм виновна. Нито го искам. Искам да ида на клуб, без да се видя на другия ден по медиите. Това е истината.

- Подари си сайт за рождения ден. Как върви?

- Перфектно. Вчера изтеглих имената на победителите от играта в сайта ми, с които ще позирам в специална фотосесия. Това са 18-годишната Цветозара Иванова Александрова от Стара Загора и Веселин Росенов Чонов на 22 години от Пловдив.

- Преди ден отново те обявиха за най-секси българка? Не ти ли писна вече от подобни признания?

- Те никога не омръзват. Аз, като всяка жена, съм суетна и оценявам това, че ме харесват и ми лепят определения с “НАЙ”. Претръпнах някак обаче. Това не е първостепенно за мен отдавна. Леко се поуморих от това “НАЙ”, въпреки, че се лаская. Оцених много обаче това, че фолк певицата Мария гласува за мен, тъй като тя е жена, която винаги казва това, което мисли и не й пука. И по принцип е много критична към жените, рядко посочва някоя, която харесва.

- А не ти ли писна от цялата тая пукотевица около връзката ти с Валери Божинов?

- Ами за мен вече всичко е минало. Този смешен филм от последните 3-4 месеца го изиграхме без сценарии и без режисьор. Няколко актьора в главните роли, които създадоха зрелище за цялата държава. Стига вече с този Листопад. Друг е въпросът, че някои от героите не спират да се вживяват в ролите си и продължават със сериала, въпреки, че вече на аудиторията и дотегна. Дъвчи се едно и също. Репликите са еднакви, сълзите също. Само декорът е различен.

- Идва февруари, месецът на любовта. Стягаш ли се?

- Ами месецът на любовта се очертава като много работен, освен като много романтичен. Предстоят ми две големи фотосесии за списания, няколко реклами, включително и телевизионни. Но ще разберете в последствие. Важно е обаче да подчертая, че нито един от ангажиментите ми не идват заради това, че съм половинката на Валери Божинов. А защото съм Николета Лозанова.