От 11 януари радиостанциите по цял свят ще започнат да излъчват новата песен на Бритни Спиърс - Hold It Against Me - пилотен сингъл от седмия и все още неозаглавен студиен албум на поп звездата, чиято премиера е планирана за месец март, пишат от avtora.com.

Както и останалите парчета от проекта, Hold It Against Me е продукция на Dr. Luke и Макс Мартин, с когото Спиърс работи от началото на кариерата си.

Причина за преждевременния рилийз на песента е изтичането на нейни демо версии в мрежата, което Бритни коментира чрез следното съобщение в своя Twitter профил: "Чух, че ранна демо версия на новия ми сингъл е изтекла. Ако мислите, че е добра, почакайте само да чуете истинската.


Световната премиера на Hold It Against Me се състоя ден предварително, благодарение на водещия на American Idol Райън Сийкрест, в чийто официален сайт може да бъде прослушано парчето.

От публикацията, придружаваща аудиото, става ясно, че предпродукцията навидеоклипа към песента вече е започнала, като Бритни Спиърс репетира хореографията си от месец, а самите снимките ще започнат в края на януари.