Автор
Woman.bg

Eксклузивен откъс от филма "Просто секс" с Натали Портман и Аштън Къчър

Премиерната лента с Аштън Къчър и Натали Портман, “Просто секс”, надмина очакванията на създателите си и зае лидерската позиция в американската бокс офис класация с напълно задоволителните 20,300,000 долара.

За разлика от скорошните филми от романтично-комедийния жанр, които минаха незабелязано по кината, “Просто секс” не само успя да измести високобюджетния “Зеленият стършел” от първото място, но и донесе приходи, които са напълно достатъчни да покрият малкия бюджет.

Историята на “Просто секс” разказва за двама стари приятели, Ема и Адам, които решават да започнат чисто физическа връзка, без намесата на любов и каквато и да е романтика.



Ема (Натали Портман) е момиче работещо в болница, което няма време за срещи или по-сериозна връзка. Докато Адам (Аштън Кътчър), най-стария приятел на Ема, се съгласява двамата да имат връзка, която няма се основава изцяло на физическото удоволствие. Но много скоро Адам и Ема разбират, че поддържането на такава връзка не е толково лесно колкото изглежда на пръв поглед.

Видео:

Предоставено видео от Forum FilmBulgaria