Автор
Woman.bg

Принс изгони Ким от сцената на свой концерт

Когато кралицата на телевизионния екран Ким Кардашиян отива на концерта в понеделник вечерта, тя не си е и представяла, че може да се озове на сцената.

Но шоуто на поп-легендата в Мадисън Скуеър Гардън в Ню Йорк се оказа вечер, която 30-годишната звезда направи точно това.

Принс, който е известен с хитовете си 1999, Kiss”, “U Got The Look” и “Sign of the Times” покани изумената Ким на сцената, за да я включи в шоуто си.

Звездата била толкова напрегната, че отказала да танцува, а Принс направо й казал да слезе от сцената.

Тя веднага се оправдала на страницата си в Туитър с „Бях толкова нервна, че просто замръзнах, когато Принс ме докосна!!!”

Но 52-годишният поп-изпълнител съжалил за постъпката си и я поканил обратно на сцената, като този път тя се реванширала за първоначалното си притеснение.

„Отново се качих на сцената!!!!”, публикувала тя в Туитър по-късно. „Този път си бях аз. Ние свирихме на пиано, докато Принс танцуваше! Уау! Каква вечер!”

Ким се отличаваше в тълпата със своята рокля на Алекзандър МакКуин, която бе с необичаен принт в ярко жълто и оранжево.

Въпреки че останалата част от тоалета й бе сведена до минимум, за да не отвлича вниманието от роклята, тя носеше един изключително важен аксесоар – новия си приятел, баскетболиста от Ню Джърси Нетс Крис Хъмфрис.

Двойката, която бе забелязана за първи път на парти през декември, изглеждаше блажено щастлива.

Крис, който е на 25 г., прегръщаше Ким в публиката, а по-късно, когато си тръгваха, той я покри с якето си, за да я предпази от дъжа навън.

Двойката продължи вечерта като посети ексклузивния ресторант „Дарби Съпър Клъб”.

По последни данни, отношенията между Крис и Ким се задълбочават, след като те са били видени да си търсят апартамент в модерния нюйоркски квартал Челси.

Звездата също така пропусна пътуването си до Тексас и отиде в Ню Йорк, за да прекара малко време с новия си приятел.

Източник, близък до двойката, наскоро разкри пред E!News, че Ким се мести за постоянно в Ню Йорк, за да е по-близо до Крис.
А в скорошно интервю пред Крис потвърди, че търси правилния пръстен, който да подари на Ким, но не разкри кога смята да й предложи брак.

Ким също разкри наскоро, че тя и Крис са официална двойка по време на интервю с Пиърс Морган по CNN на 27 януари. Изглежда и тя, като Крис, не иска да бави нещата.

Наскоро тя публикува в Туитър детска снимка на Крис с надпис отдолу „Искам децата ми да изглеждат така.”