Досега Бритни Спиърс живееше съвсем необезпокоявано в имението си в Лос Анджелис (област Калабасас), но очевидно е решила да смени обстановката.

Новият дом на поп принцесата се намира в частния квартал Hidden Hills и е в стил имение от времето на Тюдорите (династията на Тюдорите е известна европейска кралска династия с уелски произход, управлявала Кралство Англия и подчинените му територии).

Вилата може да се похвали с 10 спални и 13 бани, всички с високи тавани и дървен под.

Интересното в къщата са „антрето”, което представлява огромно входно помещение с двойно стълбище, както и огромната бална зала.

Една от спалните е боядисана в ярко розово, но тъй като Бритни купува имението вече обзаведено, ще се наложи да направи известни промени в дизайна и да ги съчетае с предпочитанията на синовете й.

Къщата предлага множество забавления за деца. Има стая за игри, пълна с всевъзможни машинки, маса за хокей, компютърни игри и пр.

Дворът на вилата представлява 3 големи градини, парк с дървета и свежа трева, тенис корт, басейн и няколко горещи вани, декорирани с пещери и водопади.

29-годишната Бритни ще живее в същата местност, в която звезди като Дженифър Лопез, Ози Озбърн и семейство Кардашиян притежават имоти.

В момента Спиърс се радва на поредния разцвет на кариерата си, след като новият й синъгл Hold It Against Me покорява всевъзможни музикални класации по света.

Песента се изстреля на първо място в класацията на Билборд, при това още първата седмица след официалното си пускане.

Поредният й солов албум Femme Fatale ще се появи през март.