На по чаша капучино, бране на ябълки или среща в църква… Тези известни двойки определено отнасят челните места за оригиналност!

Аштън Кътчър и Деми Мур

Аштън Кътчър заложил бъдещето си с Деми на един сандвич на първата им среща. Известната двойка искала да задържи любовната си история далеч от прожекторите, така че Аштън завел възлюбената си в известна веригата за бързо хранене.

„Държахме нещата в тайна през цялото време”, казва самият той. „И отидохме в „Ин енд Аут Бъргър”. Имаше един парцел земя в Лос Анджелис, който аз наистина много исках да купя, но един тип го държеше и не го продаваше... Заведох я там да го види и хапнахме по един бургер.”

Джесика Алба и Кеш Уорън

Джесика Алба и Кеш Уорън имали нискокалорична и доста спортна първа среща. „През първия ден, който прекарах със съпруга си, бяхме просто приятели и... отидохме да караме колела. Не можех да измисля нищо друго, заради което да прекараме време заедно и предложих: Искаш ли да наберем ябълки и да отидем до там с колелeтата?” Колко сладко!

Хайди Клум и Сийл

Хайди разкрива, че тя и мъжът й Сийл излезли на много традиционна първа среща, въпреки че е потайна за това как приключила тя. „Отидохме на вечеря в едно много приятно място. Беше много хубаво, но не мога кажа с точност какво точно правихме,” споделя тя. „Ще е твърде неприлично, а не искам да прекрачвам границите на благоразумието. Тук ще сложа цензура... Но беше една много добра първа среща!”

Том Круз и Кейти Холмс

ТомКат се зародило след вечеря със суши в частния самолет на Том. Според звездата от „Мисията Невъзможна” е било любов от пръв поглед. „Знаех, че искам да се оженя за Кейт още в първия момент, в който я зърнах” казва той. „Още след първата ни среща бях вече сигурен. В един момент си мислех, че тя ще ми предложи брак първа и я прекъснах като смених темата. Исках аз да й предложа.”

Виктория и Дейвид Бекъм

Когато Виктория беше все още известна като една от Спайс Гърлс, а именно Пош Спайс, Дейвид я очаровал във френски ресторант в Манчестърския хотел „Мидланд”. Приглушените светлини и изисканата обстановка определено са проработили при тези двамата.

Очаквайте продължение.