Автор
Woman.bg

Най-големите секс-скандали на десетилетието

Личният живот на известните хора винаги е бил и ще бъде следен от журналистите и обществеността.

Разбира се, звездите се опитват да запазят личните си проблеми в тайна, но понякога пикантните подробности просто излизат наяве, още повече пък ако прераснат в публичен скандал. В тази статия ще ви представим най-шумните скандали на десетилетието.

Многобройните изневери, обвиненията в педофилия, внезапно изникналите записи на интимните моменти на звездите… Актьорите, музикантите и политиците публично погледнато имат много повече грехове от простосмърните. Не винаги това, което се пише за тях е истина, но от друга страна – няма дим без огън…

Роман Полански – с 30-годишна давност



Над 30 години един от най-талантливите режисьори на днешното време Роман Полански е бил издирван от органите на реда. Заради нещо, случило се през 1977 година…

Роман Полански, който тогава бил на 44 години, поканил 13-годишната Саманта Геймър в дома на актьора Джак Никълсън в Лос Анджелис за участие във фотосесия. И по време на “работния процес” почерпил момичето с шампанско и наркотици.

В резултат на това Роман и Саманта стигнали до полов акт.

Полански бил обвинен в изнасилване. След ареста режисьорът признал частично вината си – т.е. потвърдил, че е правил секс с непълнолетен фотомодел.

Впрочем по време на разследването на случая се изясни, че Полански не бил първият мъж на момичето, а Саманта пила алкохол и преди това. Съдията обаче го било страх да бъде твърде снизходителен към обвиняемия.

До издаването на присъдата Полански бил пуснат под гаранция и… избягал в Европа. От САЩ той отишъл във Великобритания, а после, за да избегне екстрадирането, заминал за Франция.

През 2009 г. настъпва дългоочакваният обрат. През септември режисьорът пристига в Швейцария, за да получи награда за творбите си и незабавно бива “закопчан” с белезници. Полицията го арестува по заповед, издадена в САЩ през 1978 година.

Тъй като Роман Полански признал вината си и след това избягал, срокът на давност на присъдата не важи за него.

Все пак всичко приключва доста бързо. На 12 юли 2010 г. швейцарските власти отказват да екстрадират Полански в САЩ и освобождават режисьора от наложения домашен арест.

А и самата “жертва” не държи да продължава разискването на случая и моли тя самата и семейството й да бъдат оставени на мира. Саманта е подала официална молба към областния съд на Лос Анджелис всички обвинения към Полански да бъдат снети.

Тайгър Удс – 120 изневери



За седемте си години съвместен живот с Елин Нордегрен Тайгър изневерил на съпругата си със 120 жени. И дори и силната любов на Елин към него, както и към двете им общи деца, не могла да накара жената да прости на мъжа си.

За пръв път изневерите му се разчуха през 2009 г.. И колкото и странно да ви се струва, известният американски голф-играч не си направи труда да отрече каквото и да е.

След като над десет жени огласиха, че са имали интимна връзка с него, той публикува официално извинение към семейството си в личния си сайт.

Сигурно Удс просто е осъзнал, че няма смисъл да отрича прегрешенията си. На опашката са чакали над сто любовници, които да дадат неопровержими доказателства, че са имали интимна връзка с него.

Сервитьорки, фотомодели, танцьорки, актриси, барманки… много от тях не са си и помисляли, че Удс върти няколко любовници едновременно.

“Искам да кажа на всички, че много съжалявам за безотговорното си и егоистично поведение. Разочаровах всички”, казва Тайгър на първата си пресконференция след секс-скандала.

Но Елин Нордегрен така и не успява да прости на съпруга си. На 23 август 2010 година Елин и Тайгър се развеждат официално.

Владимир Путин и Кабаева – чие е детето?



През май 2009 г. стана известно, че руската спортистка Алина Кабаева е родила дете. Синът й се казва Дима.

Малко по-късно The New York Post публикува сензационната новина, че бащата на детето е премиерът на Русия Владимир Путин.

Слуховете се разпространиха първо от израелски, а после и от европейски информационни агенции. По-късно се установи, че Путин и Кабаева имат връзка още от 2006 година. Твърди се даже, че през 2009 г. премиерът се е развел със съпругата си, за да се ожени за Кабаева.

През ноември 2010 г. журналистите имат нов повод за активна дейност. В резултат на допитване до мнението на населението и анализ на отношенията му с Людмила Путина се стига до извода, че политикът се опитва да запази брака си само заради предстоящите президентски избори.

Представител на The Times отбелязва, че съпругата на Путин не носи брачната си халка, а руският премиер си я носи на дясната ръка. Междувременно Людмила е доста нервна и непрекъснато поглежда съпруга си, който продължава да е крайно сдържан.

“Той не прояви по никакъв начин нежност към съпругата си, с която са заедно от 27 години”, подчертава The Times. Междувременно Кабаева лично опровергава факта, че е родила дете. И все още няма руски издания, които да потвърдят тази информация.

Очаквайте продължение